Cioaca s-a interesat cum poate incasa banii de pe asigurarea de viata a Elodiei

Joi, 15 Decembrie 2011, ora 20:35
2060 citiri
Cioaca s-a interesat cum poate incasa banii de pe asigurarea de viata a Elodiei
Foto: Arhiva

Politistul Cristian Cioaca s-a interesat la firma unde sotia sa, avocata Elodia Ghinescu, si-a facut asigurare de viata in legatura cu modalitatile prin care poate incasa banii de pe polita.

Procurorul Marius Iacob a renuntat la dosarul Elodia

Avocata familiei Ghinescu, Crina Marinela Radu, a declarat, joi, ca politistul s-a interesat la firma de asigurari din Pitesti cum poate incasa banii de pe polita de asigurare de viata a avocatei Elodia Ghinescu, dupa ce decizia de declarare a mortii acesteia va deveni definitiva, informeaza Realitatea TV.

Polita de asigurare a Elodiei ajunge la cateva milioane de lei, potrivit sursei citate.

Avocata Elodia Ghinescu a fost declarata moarta printr-o sentinta a Judecatoriei Brasov din 8 noiembrie, insa, in timpul redactarii s-a strecurat o greseala si prin urmare a fost nevoie ca sentinta sa fie redactata din nou si comunicata in forma corecta.

"S-a gresit numarul sentintei la redactare. Doamna Ghinescu a primit comunicarea si trebuie sa mai treaca inca 15 zile de la comunicare, timp in care poate fi atacata prin apel, pentru ca sentinta sa fie definitiva. A fost vorba de o eroare materiala, se poate intampla oricui", a spus avocata familiei Ghinescu.

Sentinta va deveni definitiva pana la sfarsitul anului. Dupa ce decizia va deveni definitiva si irevocabila, atunci, pe baza certificatului de deces, se poate cere trimiterea in judecata pentru omor a lui Cristian Cioaca, chiar si in lipsa cadavrului. Data mortii avocatei Ghinescu a fost stabilita pentru 30 august 2007.

Reamintim ca pe 29 august s-au implinit patru ani de la disparitia avocatei din Brasov. De atunci, nimeni nu a ami avut nicio veste de la Elodia Ghinescu. Potrivit legilor in vigoare, la trei ani de la disparitie, fosta avocata a fost declarata oficial disparuta, iar la patru ani de la disparitie, pot fi facute demersurile pentru a o declara decedata pe cale judiciara.

Principalul suspect in cazul disparitiei Elodiei a fost, de la inceput, fostul ei sot, Cristian Cioaca, la dosarul disparitiei existand depuse dovezi care ar putea conduce la o acuzatie de omor, dar fara existenta unui certificat de deces, acesta nu poate fi acuzat oficial, atata timp cat nu a fost gasit cadavrul Elodiei.

Elodia Ghinescu a fost declarata oficial moarta

De altfel, Cristian Cioaca are pe rolul diferitelor instante patru dosare penale, in care este acuzat de violarea corespondentei electronice a Elodiei, dar si de furt intre soti si pentru anularea unui contract de inchiriere pentru garsoniera comuna a celor doi aflata in cartierul brasovean Tractorul.

Marcel Ciolacu închide subiectul programului magazinelor în weekend. „Nu este oportun”
Marcel Ciolacu închide subiectul programului magazinelor în weekend. „Nu este oportun”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a declarat joi, 28 martie, că semnalele primite din rândul societăţii arată clar că nu este oportun ca magazinele să fie închise în weekend. "În...
Conspirația „George Soroș”, din nou în România, în plin an electoral. Reacția nervoasă a lui Cioloș, întrebat dacă miliardarul se află în spatele partidului său
Conspirația „George Soroș”, din nou în România, în plin an electoral. Reacția nervoasă a lui Cioloș, întrebat dacă miliardarul se află în spatele partidului său
Europarlamentarul REPER Dacian Cioloş a declarat la Iaşi, după ce a fost întrebat de un bărbat dacă în spatele partidului din care face parte se află George Soros, că nu s-a întâlnit...
#Cioaca bani asigurare de viata Elodia, #asigurare de viata Elodia Ghinescu, #Elodia declarata moarta, #Elodia Ghinescu moarta avocata, #Elodia Ghinescu, #Cristian Cioaca , #proces