Cine sunt rivalii clanului Duduianu al carui lider, Emi Pian, a fost executat in stil mafiot pe o strada din cartierul Giulesti

Miercuri, 05 August 2020, ora 09:1344286 citiri
Cine sunt rivalii clanului Duduianu al carui lider, Emi Pian, a fost executat in stil mafiot pe o strada din cartierul Giulesti
Foto: Captura Stirileprotv.ro

Clanul Duduianu este cel mai de temut clan din Sectorul 2 si este printre cele mai vechi din Capitala. Insa incaierarea in care a fost ucis liderul gruparii, Florin Mototolea, zis Emi Pian (39 de ani), s-a produs in Sectorul 6 din Bucuresti.

Scandalul a avut loc marti dimineata, 4 august, in jurul orei 3.00 dimineata in cartierul Giulesti - in zona dintre doua strazi - intrarea Frasinului si intrarea Craiovei. Emi Pian si un alt interlop au ajuns in stare grava la spital. Cu toate ca medicii au depus eforturi sa il tina in viata, Florin Mototolea a murit. Surse spun ca acesta ar fi fost ranit grav cu o sabie.

Cine sunt rivalii clanului Duduianu

Potrivit unor surse apropiate anchetei, cel care l-ar fi ucis pe Emi Pian ar fi un interlop rival poreclit Napi.

Insa clanul Duduianu are mai multi rivali. In ultima perioada, dese scandaluri au avut loc intre clanul Duduianu si Litrasu.

Spre finalul lunii iunie 2020 a avut loc o incaierare intre cele doua grupari. Clanul Duduianu i-a declarat razboi clanului Litrasu dupa ce Aramis Duduianu ar fi fost batut de Costelus Litrasu. Totul s-ar fi intamplat la o petrecere de la un restaurant din Capitala unde canta Florin Salam. Acolo, Gheorghita Vasiloi, un alt interlop celebru din Capitala a serbat majoratul nepotului sau. Aramis ar fi inceput sa se certe cu Florin Salam insa a intervenit ginerele lui Gheorghita Vasiloi, apoi a intrat Costelus Litrasu care l-ar fi batut pe interlopul din clanul Duduianu.