Cine este studenta ucisă împreună cu prietenul ei într-o vilă din Iași. Cei doi au fost înjunghiați iar apoi corpurile au fost arse

Sambata, 11 Decembrie 2021, ora 22:09 16398 citiri
Tânăra avea doar 23 de ani FOTO Facebook

Trupurile a doi studenți din Iași au fost descoperite sâmbătă dimineața, 11 decembrie, într-o vilă a unui cartier de lux. Conform unor informații din presa locală, tânăra ucisă avea 23 de ani și era studentă la Medicină.

Tânăra locuia în Miroslava și este absolventă a liceului Teoretic „Miron Costin” din Iași.

Potrivit unor informații obținute de „Ziarul de Iași” celălalt student ucis are origini marocane și a studiat anterior la Bruxelles. Împreună cu iubita sa, de origine română, cei doi erau așteptați de părinții tânărului în Bruxelles.

Conform sursei citate, familia tânărului, care locuiește în Bruxelles este și cea care a anunțat poliția atunci când Youssef Ajniyah, studentul ucis, nu a mai ajuns din Iași. Tânărul a fost văzut ultima oară în viață miercuri seara. O vecină din acel complex rezidențial a văzut atunci curtea plină de tineri beți care fumau narghilea.

Prietenii studentului spun că acesta era un tip liniștit și că relația pe care o avea cu fata româncă era una de lungă durată. Ea era din Miroslava.

Conform anchetatorilor, pe trupurile celor doi tineri morți se văd urmele multiplelor înjughieri. Polițiștii au doi suspecți, dar se bănuiește că ar fi mai multe persoane implicate în dublul asasinat.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Comentarii