Cine era studenta gasita moarta intr-o camera de camin din Iasi. Avea 19 ani

Duminica, 02 Mai 2021, ora 16:45
12365 citiri
Cine era studenta gasita moarta intr-o camera de camin din Iasi. Avea 19 ani
Studenta a fost gasita fara suflare FOTO Ziarul de Iasi

Sambata seara, pe 1 mai, inainte de Inviere, o studenta a fost gasita moarta intr-o camera de camin din Iasi. Alertat de parintii tinerii, care s-au panicat dupa ce fata nu raspundea la telefon, paznicul a mers in camera acesteia din camin, unde a gasit-o fara suflare.

Fata se numea Carmen Macovei si avea 19 ani. Ea era studenta in primul an la Facultatea de Inginerie Electrica, Energetica si Informatica Aplicata din cadrul Universitatii Tehnice "Gheorghe Asachi", conform Ziarul de Iasi.

Desi din primele informatii reiesea ca studenta era originara din judetul Botosani, mesajele de pe retelele de socializare indica faptul ca ar fi din judetul Suceava.

Prima varianta in opinia anchetatorilor este sinuciderea cu pastile, insa va urma necropsia care va stabili cu exactitate cauza mortii. Nu a fost gasit niciun bilet de adio.

Cei care au cunoscut-o sunt socati de vestea mortii ei. Iata ce au scris apropiatii pe retelele de socializare:

"Sunt socata de aceasta veste trista. Este greu de acceptat! Tu o fiinta atat de gingasa....nu am cuvinte! Am crescut impreuna, am copilarit, ne-am jucat, ne-am povestit problemele, eram amandoua zi de zi, m-ai ajutat mereu cand am avut nevoie, mai ales la scoala....nu imi vine sa cred! Ai plecat fulgerator ca si Alexandra ....mult prea devreme, aveai un viitor in fata. Condoleante familiei tale pentru ca ai lasat in urma ta o durere nemarginita, iar tu, odihneste-te in pace", este unul dintre mesaje.

"Chipul tau bland a ramas in imaginea mea.Te -ai retras in lumea celor drepti si bun, suflet bun ce ai fost. Dumnezeu sa iti vegheze somnul de veci! Drum lin alaturi de ingeri catre Dumnezeu. Dumnezeu sa te odihneasca in pace suflet drag.Odihna vesnica.Dumnezeu sa le de-a putere familiei sa treaca peste aceasta grea incercare . Dumnezeu sa o ierte", este un alt mesaj.

Sambata seara, vestea ca o tanara studenta a fost gasita fara suflare in camera ei de camin i-a socat pe colegii ei. Politia a inceput o ancheta in acest caz si iau in considerare toate variantele.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Figuri din lumea interlopă la priveghiul lui Costel Corduneanu, ”Stăpânul Moldovei”. Pe cine a trimis Vasluiul VIDEO
Figuri din lumea interlopă la priveghiul lui Costel Corduneanu, ”Stăpânul Moldovei”. Pe cine a trimis Vasluiul VIDEO
Lumea interlopă din județul Vaslui și-a trimis reprezentanții la priveghiul celui considerat cel mai temut interlop din România, Costel Corduneanu. Printre aceștia, Ionuț Moșailov, un...
Dumitru Buzatu rămâne în arest la domiciliu, a decis Curtea de Apel Iaşi. Ce interdicții are fostul baron
Dumitru Buzatu rămâne în arest la domiciliu, a decis Curtea de Apel Iaşi. Ce interdicții are fostul baron
Curtea de Apel Iaşi a menţinut miercuri, 17 aprilie, decizia dată de Tribunalul Vaslui privind plasarea în arest la domiciliu a fostului lider PSD Vaslui, Dumitru Buzatu. Hotărârea Curţii...
#Studenta moarta, #Iasi, #camera de camin , #eveniment