UPDATE Cine este Ciprian Pian, noul lider al clanului Duduianu. El a fost saltat de politie si dus la audieri pentru ca ar fi incercat sa-si razbune fratele

Miercuri, 12 August 2020, ora 13:01
19352 citiri
UPDATE Cine este Ciprian Pian, noul lider al clanului Duduianu. El a fost saltat de politie si dus la audieri pentru ca ar fi incercat sa-si razbune fratele
Emi Pian si Ciprian Pian, la o petrecere. Foto: Facebook/Ciprian Pian

Laurentiu Duduianu, cunoscut drept Ciprian Pian, fratele interlopului Florin Mototolea, zis Emi Pian, a fost ridicat de mascati si dus la audieri la Politia Capitalei. Acesta a fost saltat in urma perchezitiilor facute miercuri, 12 august 2020, la doua dintre vilelele clanului, din Rahova.

Ciprian Pian este suspect in dosar, conform unor surse judiciare. Anchetatorii l-ar mai fi saltat si pe Gratian, un alta frate al lui Emi Pian. Interlopii dusi la Politie sunt acuzati de tentativa de omor dupa ce l-au batut crunt pe barbugiul care le-a ucis fratele, spun surse judiciare pentru adevarul.ro.

Avocata familiei a anuntat ca Ciprian are calitatea de suspect. De asemenea, avocata a spus ca Emi Pian nu era o persoana "agresiva" si nu a deranjat "absolut niciodata pe nimeni", iar familia acestuia nu se va razbuna.

"Clientul meu a fost dus la Serviciul Omoruri pentru a fi audiat. Este vorba de Ciprian. Are calitatea de suspect. Este putin inegal tratamentul, avand in vedere faptul ca Emi a fost omorat. Emi nu era o persoana agresiva, nu era o persoana care sa umble cu cutite dupa el, nu a deranjat absolut niciodata pe nimeni. Vorbim ca si comportament in societate (...) Ei au spus clar ca nu se vor razbuna. Cui foloseste aceasta razbunare? Emi a murit, este in pamant, nu are cui sa-i foloseasca lucrul asta (...) Perchezitia domiciliara a vizat gasirea de catre organele de ancheta a anumitor obiecte necesare si utile anchetei. Au ridicat inscrisuri, documente. Nu au fost gasite haine din seara aceea (ziua crimei - n.r.). A fost gasit doar un cutit pe care il are orice om in gospodarie", a explicat avocata, citata de Agerpres.

Dupa moartea lui Emi Pian, Ciprian Pian a schimbat fotografia de coperta cu una sugestiva in care Florin Mototolea arata cu mana spre el, ca si cum ar fi indicat cine il urmeaza.

Potrivit avocatului familiei, anchetatorii au ridicat de la casa interlopilor mai multe inscrisuri.

Ciprian Pian, noul lider al Clanului Duduianu

Ciprian Pian pare sa fie noul lider al Clanului Duduienilor dupa moartea fratelui sau, Florin Mototolea. El a inceput sa iasa in evidenta chiar de la priveghiul fratelui sau cand a postat pe Facebook mesaje prin care incerca sa-i organizeze pe cei care veneau la funeralii.

"ANUNT IMPORTANT!Va rugam din suflet sa ne intelegeti durererea si tinand cont de situatia care este cu pandemia, sa veniti in grupuri mici de maxim 7 persoane!

Va asteptam pe toti care vreti sa ne fiti alaturi cum ne-ati fost si pana acum dar repet sa ne organizam in grupuri mici!VA MULTUMIM PENTRU INTELEGERE!", a scris Ciprian Pian pe contul sau de Facebook.

Se pare ca Laurentiu, Fratele lui Emi Pian era deja succesorul lui Florin Mototolea la conducerea clanului, conform traditiei familiei acestora, potrivit mai multor publicatii.

Fratele sau va prelua conducerea si are o misiune grea: trebuie sa recupereze banii famileii Duduianu care au fost dati cu camata.

Emi Pian a fost ucis in dimineata zilei de 4 augist dupa o incaierare pornita de la o partida de barbut, pe o strada din cartierul Giulesti.

Miercuri dimienata, anchetatorii au facut mai multe perchezitii la locuintele membrilor clanului Duduianu dar si la cei din clanul rival, Rinu.

Perchezitii la Clanul Duduianu. Anchetatorii au descins in casa lui Florin Mototolea, interlopul ucis in urma unui conflict in Giulesti. Procurorii vor face noi audieri in acest caz

Cine e Emi Pian, seful clanului Duduianu, executat in stil mafiot de un rival pe o strada din Capitala

Ancheta podului prăbușit din Baltimore ar dura până la 2 ani. Zeci de containere periculoase în apă, unele fisurate
Ancheta podului prăbușit din Baltimore ar dura până la 2 ani. Zeci de containere periculoase în apă, unele fisurate
Autorităţile americane au anunţat că au recuperat rămăşiţele a două persoane care au fost ucise după ce podul Francis Scott Key din Baltimore s-a prăbuşit, marţi, în urma impactului...
10 întrebări rămase fără răspuns după atacul sângeros de lângă Moscova
10 întrebări rămase fără răspuns după atacul sângeros de lângă Moscova
Atacul din 22 martie asupra sălii de concert Crocus de la periferia Moscovei a fost cea mai mare atrocitate teroristă comisă în Europa de Statul Islamic, lăsând 139 de morți și 182 de...
#Cirpian pian, #florin mototolea, #noul lider al duduienilor, #ancheta, #emi pian a murit, #perchezitii , #eveniment