Jale pe internet la decesul antivaccinistului care s-a îmbolnăvit de COVID. ”Nu e nicio bucurie când moare oricine. Vaccinați-vă!”

Vineri, 19 Noiembrie 2021, ora 13:57
15189 citiri
Jale pe internet la decesul antivaccinistului care s-a îmbolnăvit de COVID. ”Nu e nicio bucurie când moare oricine. Vaccinați-vă!”
Mihai Făgădaru a murit în noaptea de 19 noiembrie FOTO Facebook/ Mihai Făgădaru

Teologul Mihai Făgădaru, un antivaccinist convins și un suporter al senatoareai Diana Șoșoacă, a murit în noaptea de vineri, 19 noiembrie, la Spitalul Militar din Capitală, după ce s-a infectat cu coronavirus.

Moartea acestuia este plânsă pe rețelele de socializare de diverse personaje.

Anunțul a fost făcut de un preot pe nume Alexa Visarion: ”S-a stins Mihai Făgădaru în noaptea asta. Domnul să-l odihnească. Sunt fără cuvinte...”.

Vlad Levente Viski, directorul executiv al MozaiQ, un ONG dedicat persoanelor LGBTQ+, a scris de asemenea despre moartea lui Făgădaru.

”A murit de covid Mihai Făgădaru, un creștin cu care m-am contrazis de multe ori pe tema drepturilor LGBT. Între timp devenise unul dintre liderii protestelor anti-vaccin. Nu e nicio bucurie când moare oricine. RIP. Vaccinați-vă!”, a scris Vlad Viski.

Fosta lui soție, Ioana Picoș, scrisese în urmă cu doar 15 ore că Făgădaru este în stare gravă, la spital.

”Dragi prieteni, Mihai se află în stare gravă la spital. De săptămâna trecută se simțea rău dar lucrurile s-au precipitat și acum s-a ajuns la situația de față.

S-a văzut ultima oară cu mine și copiii ieri seară pe video pe whatsapp întrucât se afla în izolare.

Are nevoie de rugăciuni multe.

Copiii i-au spus aseară că vor vorbi cu îngerul cel bun să îl facă bine iar Mihai le-a spus că se va lupta să iasă cu bine din această încercare.

Astăzi am vorbit cu el, era obosit dar lupta.

Înălțați o rugăciune pentru el.

Doamne ajută!”, a scris Ioana Picoș.

De asemenea, mai multe pagini religioase sau preoți au postat pe Facebook mesaje de condolenațe.

Cine a fost Mihai Făgădaru

Mihai Făgădaru, teolog, s-a făcut remarcat în special prin prisma opiniilor sale radical-antivacciniste, pe care le prezenta atât pe rețelele de socializare, cât și la proteste, la posturi de televiziune, precum Nașul TV, dar și într-o rubrică pe care o avea pe un site.

”Deja vu. Comunismul 2.0

Acum vine cu o forță și mai năpraznică, pentru că lumea, prin împătimire, lipsa de morală, materialism, hedonism, ateism, neo-marxism, etc... a pierdut busola.

Pe Hristos.

Demonizarea se vrea, ca și atunci, globală.

Numai că acum se poate. Dar nu implacabil.

Totul este la puterea a 10-a.

Pentru România este un nou 1946 si toata perioada de după. O noua Yalta, o noua trădare, o politică dusă împotriva poporului, o dictatura cu un nou pretext, de data această pseudo-sanitar, dar de fapt clar politic”, scria Făgădaru la rubrica de opinii.

Bărbatul, în vârstă de 43 de ani, era un apropiat al senatoarei Diana Șoșoacă. A participat cu ea inclusiv la cel mai recent protest, față de introducerea certificatului digital.

În cadrul filmării, Șoșoacă îl întreabă care este poziția lui față de această lege.

”Am ieșit pentru că nu pot să accept ca libertatea mea să fie dozată. Eu nu mi-aș vaccina niciodată copiii. Sunt efecte adverse, exista două boli posibile la copilași. Nimeni nu explică ce conține această licoare magică. De 1 an jumate sunt pe stradă, am ieșit de la început. E o boală tratabilă. Din păcate unii mor dacă nu o tratezi la timp”, spune Mihai Făgădaru.

Acuzat de violență în căsnicia cu Ioana Picoș

Anul trecut, Mihai Făgădaru și actrița Ioana Picoș au divorțat. Scandalul a ajuns și în presă deoarece s-au făcut acuzații din ambele părți.

Pe de-o parte, Făgădaru susținea că Ioana Picoș l-a înșelat. Pe de altă parte, fosta soție afirmă că nu mai locuiește cu el din 2018 deoarece era violent.

Orașul unde vrea să candideze Diana Șoșoacă. ”Faţă de toate infracţiunile pe care primarul le face, mă gândesc foarte serios”
Orașul unde vrea să candideze Diana Șoșoacă. ”Faţă de toate infracţiunile pe care primarul le face, mă gândesc foarte serios”
Senatoarea Diana Şoşoacă a anunţat miercuri, 27 martie, că se gândeşte foarte serios să candideze la Primăria Iaşi, ea acuzându-l pe edilul Mihai Chirica de ”înaltă trădare”,...
Fiul fotbalist al Dianei Șoșoacă a fost dat afară de o rivală politică
Fiul fotbalist al Dianei Șoșoacă a fost dat afară de o rivală politică
Diana Șoșoacă, unul dintre cei mai controversați oameni politici, acuză că fiul ei, Andrei Georgescu, a fost dat afară de la ACSO Filiași la ordinul actualului primar din Craiova, Lia...
#mihai fagadaru, #murit, #Covid 19, #Diana Sosoaca, #antivaccinist , #eveniment