Cine a fost tanara ucisa la metrou - Adoptata la 7 ani, venise la facultate in Bucuresti. Tomac (PMP): Era colega noastra

Miercuri, 13 Decembrie 2017, ora 17:13
13558 citiri
Cine a fost tanara ucisa la metrou - Adoptata la 7 ani, venise la facultate in Bucuresti. Tomac (PMP): Era colega noastra
Foto: Arhiva Ziare.com

Alina Ionela Ciucu, tanara de 25 de ani ucisa marti seara in statia de metrou Dristor 1, locuia in Bucuresti de mai multi ani. Venise la facultate impreuna cu fiicele familiei Popescu, familia care a adoptat-o de la varsta de sapte ani.

Vestea mortii tinerei i-a afectat pe toti vecinii din localitatea doljeana Ostroveni, mama tinerei si tatal adoptiv al acesteia venind in aceasta dimineata la Bucuresti.

"Nici nu am auzit bine ce s-a intamplat. M-a sunat fratele meu si mi-a spus ca ar fi impins-o cineva, ar fi incercat sa mai impinga pe altcineva care ar fi prins de veste. A apucat-o pe ea, care astepta probabil sa se duca acasa. Nu stiu ce s-a intamplat. A fost o psihopata care a avut o pata pe cine a intalni", a declarat Maria Ghigeanu, matusa Alinei.

Tanara nu a avut o viata prea usoara. In urma cu 15 ani, mama ei fiind grav bolnava si-a dat acordul ca fetita sa fie crescuta de familia Popescu, doi vecini de peste strada, care mai aveau doua fete. "Au luat-o copiii mei sa o creasca, nu vedeti in ce situatie e si mama ei, ca nu are de niciunele", a spus bunica adoptiva a Alinei.

Conform rudelor tinerei, in timpul facultatii, aceasta lucra part-time pentru a reusi sa isi acopere cheltuielile. "Ne-au informat fetele, ca avem fetele in Bucuresti. Una din fete a identificat-o, azi-noapte, si acum au plecat de dimineata sa vada cum sa descurcam situatia. Asta e viata, mergem inainte, vedem ce-o fi de capul nostru. Si fetele s-au dus, s-au invoit ca sa mearga la morga", a spus bunicul adoptiv al tinerei.

Pe de alta parte, Alina Ciucu era membra a PMP Sector 3.

"Am aflat cu tristete ca tanara omorata aseara cu cruzime la metrou, Alina Ciucu, era colega noastra de la Sectorul 3. Condoleante familiei indoliate. Dumnezeu sa odihneasca in pace un suflet nevinovat!", a scris pe Facebook Eugen Tomac, presedintele executiv al Partidului Miscarea Populara.

Tanara in varsta de 25 de ani a murit marti seara, in statia de metrou Dristor 1, dupa ce a cazut in fata unei garnituri de metrou, initial suspectandu-se ca a fost vorba despre o sinucidere.

Politia Capitalei a anuntat, dupa cateva ore, ca tanara a fost de fapt impinsa de o alta femeie si a facut publice imagini cu ea.

Femeia incercase un gest similar in statia Costin Georgian, cu putin timp inainte, cand a impins o alta tanara, dar aceasta nu a patit nimic. Conform Politiei, cea care a fost prima tinta agresiunii a facut reclamatie in jurul orei 20:00.

Agresoarea, in varsta de 36 de ani, a fost prinsa de politisti ai Brigazii de Politie Transport Public Bucuresti in noaptea de marti spre miercuri si ulterior retinuta.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție” VIDEO
Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție” VIDEO
În timpul vizitei sale în Qatar, premierul Marcel Ciolacu a fost protagonistul unei gafe rușinoase, în timp ce lăuda grandoarea Campionatului Mondial de Fotbal găzduit de țara asiatică în...
Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandalul a avut loc în localitatea sibiană Brădeni. Candidatul PSD la primărie, Dan Braga, a filmat mai multe clipuri video în curțile familiei actualului edil, fără, însă, a primi...
#crima metrou Dristor femeie retinuta , #metrou