Cinci persoane rănite în două accidente produse la ieşirea de pe A1, în localitatea Bascov

Duminica, 29 August 2021, ora 12:151708 citiri
Cinci persoane rănite în două accidente produse la ieşirea de pe A1, în localitatea Bascov
Accidentele s-au produs unul dupa altul FOTO Pixabay

Cinci persoane au fost rănite, duminică, în două accidente rutiere produse la capătul tronsonului de autostradă dintre Bucureşti şi Piteşti, în zona localităţii argeşene Bascov.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş, unul dintre autoturisme s-a oprit în parapet, iar celălalt a sărit peste el şi a ajuns pe câmp.

"Din verificările preliminare efectuate de poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş s-a stabilit că o femeie de 38 de ani, din comuna Afumaţi, judeţul Ilfov, care conducea un autoturism dinspre Bucureşti către Râmnicu Vâlcea, într-o curbă deosebit de periculoasă la stânga, în condiţii ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, a intrat în coliziune cu un parapet din beton şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile", se arată într-un comunicat al IPJ Argeş.

În accident au fost rănite patru persoane, care au fost transportate la spital - femeia de la volan, o femeie de 49 de ani din comuna Afumaţi, judeţul Ilfov, un bărbat de 57 de ani din comuna Sălcioara, judeţul Dâmboviţa, şi un minor de 9 ani.

Autoturismul s-a oprit în parapetul de beton

În celălalt eveniment rutier, autoturismul s-a oprit în parapetul de beton.

"Din verificările preliminare (...) s-a stabilit că un bărbat de 34 de ani, din oraşul Moldova Nouă, judeţul Caraş-Severin, care conducea o autoutilitară, dinspre Bucureşti către Râmnicu Vâlcea, (...) ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi a intrat în coliziune cu un parapet din beton. În urma accidentului, a rezultat rănirea unui bărbat de 38 de ani, din Bucureşti, pasager în autovehicul", precizează IPJ Argeş.

Tronsonul de autostradă dintre Bucureşti şi Piteşti se încheie la kilometrul 120 cu o curbă la stânga. Deşi există numeroase indicatoare de avertizare, unii şoferi nu reduc suficient viteza, astfel că în zonă au loc frecvent accidente.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News
Comentarii
Nonpolitikon
rank 5
Șoferi vinovați de incapabilitatea proiectantului și a executantu