Christian Ciocan: Acum scopul meu este IPJ Dolj

Vineri, 27 August 2010, ora 21:29
7746 citiri
Christian Ciocan: Acum scopul meu este IPJ Dolj

Christian Ciocan, comisar-sef si purtatorul de cuvant al politiei Capitalei, are cele mai mari sanse pentru a prelua functia de inspector-sef al Inspectoratului de Politie al Judetului Dolj.

Daca acesta isi dorea sa ajunga la comanda Inspectoratului de Politie al Judetului (IPJ) Mehedinti, situatia din Dolj il pune pe ganduri pe Ciocan.

"Am aflat in urma cu putin timp de aceasta demitere (a comisarului-sef Constantin Nicolescu). Imi pare extrem de rau de aceasta situatie, il cunosteam pe comisarul Nicolescu ca un bun profesionist.

Dar, daca e real, e timpul ca Doljul si Craiova, avand in vedere potentialul de acolo, sa devina un oras de referinta pentru Romania. Asta o spun in calitate de politist, neavand nicio legatura cu demiterea.E timpul pentru Craiova sa devina un oras de referinta al Politiei Romane", a declarat Ciocan, pentru Adevarul.

Craiovenii sunt de parere ca aducerea unui sef din afara IPJ Dolj ar reabilita numele de "Craiova interlopa".

"Este o mare onoare pentru mine. Am spus-o intotdeauna, Doljul este principalul judet dupa Mehedinti unde m-as duce. Eu consider ca ma duc pe o functie doar daca este vorba de performantele politiei. Acum scopul meu este IPJ Dolj!

E timpul pentru Craiova sa devina un oras de referinta al Politiei Romane. Sigur, nu ajunge ca doar eu sa fac asta. Politia din Craiova are tot ce-i trebuie. Are toate parghiile, e nevoie doar de un manager care sa stie cum sa faca performanta", a adaugat Ciocan.

Alte nume vehiculate privind comanda IPJ Dolj sunt Georgel Enescu, seful Directiei Generale de Informatii si Protectie Interna Dolj, Leonard Bandoi, seful Serviciului de Investigare a Fraudelor Dolj, Liviu Tiulescu, adjunct inspector-sef IPJ Dolj, Nicusor Badea, adjunct inspector -sef IPJ Dolj, Constantin Budici, comandantul Politiei Transporturi Feroviare Craiova.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Christian Ciocan, #IPJ Dolj Ciocan , #IPJ