VIDEO Printul Charles, omagiu adus tatalui sau: "Ne va lipsi enorm, familiei mele si mie"

Sambata, 10 Aprilie 2021, ora 21:57 2841 citiri
Printul Charles FOTO: BBC

Printul Charles, mostenitorul coroanei britanice, i-a adus un omagiu sambata tatalui sau, printul Philip, decedat vineri la varsta de 99 de ani, spunand ca "ii va lipsi enorm" si salutand "serviciul sau remarcabil si devotat" tarii sale, transmit agentiile internationale de presa.

A murit Printul Philip al Marii Britanii. Sotul Reginei Angliei avea 99 de ani

"Asa cum va imaginati, tatal meu ne va lipsi enorm, familiei mele si mie", a transmis printul de Wales intr-o declaratie televizata din fata resedintei sale Highgrove House, din comitatul englez Gloucestershire, multumind populatiei pentru sprijin "in acest moment deosebit de trist".

"Tatal meu a servit practic in ultimii 70 de ani in modul cel mai devotat si mai remarcabil regina, familia, tara si intregul Commonwealth. Dragul meu tata a fost o persoana foarte speciala care, mai presus de toate, ar fi fost uimit de reactia si de lucrurile emotionante care s-au spus despre el si, din acest punct de vedere, noi suntem, familia mea, profund recunoscatori pentru toate acestea", le-a spus printul Charles reporterilor, care a purtat o cravata neagra in semn de doliu.

Impresionanta poveste de iubire dintre Regina Elisabeta a II-a si Printul Philip. Cum s-au cunoscut cei doi

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Scrie pe Ziare.Com