Centura de Vest a Ploiestiului, gata in 2011

Luni, 23 August 2010, ora 12:511699 citiri
Centura de Vest a Ploiestiului, gata in 2011
Foto: Rrealitatea TV

Ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, verificat si inaugurat luni doua pasaje noi de pe centura Ploiesti Vest, prilej cu care a anuntat ca toate lucrarile la aceasta vor fi finalizate in noiembrie 2011.

"Din acest moment, practic, centura de Vest este rezolvata, pentru ca reparatii si imbunatatiri au loc peste tot in lume", le-a explicat ministrul jurnalistilor prezenti la inaugurarea celor doua pasaje, unul de 10,28 milioane lei, iar celalalt de 956.872 lei.

Radu Berceanu s-a aratat increzator ca incepand din martie intreaga zona de trafic va fi reabilitata, pentru ca fondurile sunt, de asemenea si constructorii, urmand sa fie insa

"Din martie incepem pe rand sa le facem pe toate(...)Lucrurile sunt mult mai bune decat au fost. Va aduceti aminte ce circulatie era aici in urma cu un an", a tinut acesta sa le reaminteasca jurnalistilor .

Intrebat de ce au durat atat de mult lucrarile la cele doua poduri care au fost inaugurate luni, Berceanu a explicat ca lucrarea a fost destul de dificila, pentru ca in zona exista 16 linii de cale ferata si a trebuit sa se tina cont si de traficul pe calea ferata.

In total, investitia la centura de Vest a Ploiestiului se ridica la 2,7 milioane de euro.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News