CEC Bank a sponsorizat cu 200.000 de euro spitalele din linia intai in lupta cu COVID-19

Comunicat de presa
Marti, 12 Mai 2020, ora 14:28
203860 citiri
CEC Bank a sponsorizat cu 200.000 de euro spitalele din linia intai in lupta cu COVID-19

CEC Bank, institutia financiara cu cea mai lunga traditie si cea mai extinsa retea teritoriala din Romania, se alatura luptei impotriva raspandirii pandemiei de coronavirus.

CEC Bank a acordat sponsorizari in valoare de aproximativ un milion de lei (200.000 de euro) catre noua spitale publice din cele mai afectate regiuni ale tarii, pentru achizitia de echipamente de protectie si materiale necesare pentru personalul din spitalele din Romania.

"CEC Bank s-a implicat in cauze relevante pentru romani si pentru comunitatile aflate in nevoie.

Sponsorizam aceste noua spitale din orase mai mici - dar care se afla in comunitatile cele mai afectate de noul coronavirus.

De asemenea, am lansat oferte speciale de creditare pentru salariatii din spitale - pentru a ne arata recunostinta fata de cei care lupta in prima linie si au grija de noi si am luat masuri speciale pentru plata pensiilor, pentru a proteja persoanele varstnice, cei mai vulnerabili in fata acestei boli", declara Bogdan Neacsu, presedinte-director general CEC Bank.

Au fost sponsorizate noua spitale - din Bucuresti si din orase medii si mici din opt judete unde se inregistreaza un numar mai ridicat de imbolnaviri decat media la nivelul tarii: Suceava (Spitalul Judetean de Urgenta Sf. Ioan cel Nou Suceava), Timis (Spitalul Municipal "Dr. Teodor Andrei" Lugoj), Alba (Spitalul Municipal Blaj), Hunedoara (Spitalul Municipal Orastie), Constanta (Spitalul Municipal Medgidia), Brasov (Spitalul Municipal "Aurel Tulbure" Fagaras), Neamt (Spitalul Judetean de Urgenta Piatra-Neamt) si Galati (Spitalul Municipal "Anton Cincu" Tecuci).

Sumele vor fi folosite pentru achizitia de echipamente si materiale sanitare necesare personalului din spitale pentru a limita raspandirea noului coronavirus.

Alte masuri luate de CEC Bank in contextul pandemiei de COVID-19:

Toti clientii CEC Bank pot beneficia de aplicatia de Mobile Banking gratuit, timp de 6 luni.

Oferte speciale pentru salariatii din spitale la creditele de consum (detalii) si la creditele pentru locuinte (detalii).

Facilitati pentru plata pensiilor: Trimiterea, in mod gratuit, a cardurilor de debit la domiciliul clientilor care isi incasau pensiile la ghiseu si incasarea pensiilor in numerar, la domiciliu, fara taxe suplimentare (detalii).

Despre CEC Bank

CEC Bank este institutia financiara cu cea mai lunga traditie. Fondata in 1864, CEC Bank are in prezent peste 2 milioane de clienti, cea mai extinsa retea nationala, cu peste 1.000 de sucursale si unitati teritoriale si active de 29,3 miliarde lei, la sfarsitul anului 2018.

CEC Bank este o banca universala de top pe piata romaneasca, care ofera o gama completa de produse si servicii persoanelor fizice, IMM-urilor si corporatiilor mari, prin multiple canale de distributie: unitati bancare, retele de ATM, internet banking (CEConline), mobile banking si phone-banking (Tele CEC).

Statul roman, prin Ministerul Finantelor Publice, este unicul actionar al CEC Bank, iar in luna noiembrie 2019, in urma acordului Comisiei Europene, capitalul bancii a fost majorat cu 940 milioane lei.

Mai multe detalii despre produsele si serviciile oferite de CEC Bank pot fi obtinute in orice unitate a Bancii, apeland gratuit Serviciul suport clienti la numarul de telefon 0.800.800.848 sau accesand site-ul www.cec.ro.

Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a afirmat, întrebat despre situaţia de la Slănic, Prahova, unde o stradă s-a surpat, formându-se un crater de doi metri, că a fost făcut un drum peste o mină....
Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Şeful Guvernului Marcel Ciolacu a precizat că mecanismul de implementare a salariului minim european va începe de la 1 iulie. El a amintit că, în acest sens, a fost emisă ordonanţa....
#CEC Bank, #CEC donatii spitale , #vesti bune