Tone de vin falsificat, vandute la en-gros

Joi, 02 Mai 2013, ora 09:283008 citiri
Tone de vin falsificat, vandute la en-gros

Politistii de la Investigarea Fraudelor au descoperit un patron de firma din Buzau care furniza in mai multe en-gros-uri bauturi falsificate, la pet-uri de 2 litri.

Cercetarile organizate de politisti alaturi de inspectori din cadrul Ministerului Agriculturii au scos la iveala ca barbatul a distribuit aproximativ 222.000 de litri de astfel de bautura falsificata, in valoare de 770.000 de lei, in judetele Arges, Braila, Buzau, Ialomita si Prahova.

Astfel, 26.715 de litri de vin falsificat au fost indisponibilizati, intrucat bautura era improprie consumului uman direct, se arata intr-un comunicat IGPR emis joi.

Documentul citat arata ca ofiterii Directiei de Investigare a Fraudelor din cadrul IGPR si politisti de la Serviciile de Investigarea Fraudelor de la IPJ Buzau si Prahova, impreuna cu inspectori din cadrul Ministerului Agriculturii, au efectuat, in perioada 29-30 aprilie, o actiune de control pe raza celor doua judete, pentru prevenirea si combaterea infractiunilor de evaziune fiscala, inselaciune cu privire la calitatea marfurilor si falsificarea de alimente sau alte produse.

Asa s-a descoperit ca administratorul unei societati comerciale din Buzau, cu ajutorul altor 10 administratori de firme (in calitate de distribuitori), ar fi furnizat bautura falsificata in perioada ianuarie - aprilie 2013.

B.B.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News
Comentarii
Andradda
rank 5
Secretul lui Bachus.....
Caliman Eugen
rank 4