Canabisul gasit la Cheloo, in cutii de vitamine si intr-un plic - surse

Joi, 31 Martie 2016, ora 22:29
5039 citiri
Canabisul gasit la Cheloo, in cutii de vitamine si intr-un plic - surse
Foto: Facebook/ Cheloo

Anchetatorii DIICOT au gasit la perchezitiile facute la domiciliul solistului formatiei Parazitii canabis tinut in cutii metalice, flacoane de plastic de vitamine, dar si intr-un plic pe care era notat "Pentru domnul Cheloo".

Surse judiciare au declarat pentru News.ro ca, la perchezitiile facute la domiciliul lui Ion Catalin Stefan, solist al trupei de muzica hip-hop Parazitii cu numele de scena Cheloo, s-au gasit: o cutie metalica, de forma cilindrica de culoare alba, cu inscriptia "Tivoli", in care se afla o punga din plastic ce continea canabis, un recipient din plastic inscriptionat "Optisana Calcium + Vitamin D3", o tabachera din plastic, de culoare neagra, cu inscriptia "Al Capone Sweets Filter", in care se afla o tigareta confectionata artizanal, un recipient din plastic, de culoare alba, cu eticheta galbena, inscriptionata "Supradyn", un recipient din plastic, de culoare alba, inscriptionat "Walmark Zinc formula forte", o pipa metalica cu urme de arsura si materie vegetala si doua grindere (instrumente metalice sau din plastic cu dinti cu care se toaca marunt tutunul - n.red.) - cu urme de materie vegetala - unul din plastic de culoare roz si unul din lemn cu inscriptia "Amsterdam".

Rapperul Cheloo, sub control judiciar intr-un dosar de trafic de droguri (Video)

De asemenea, mai afirma sursele citate, s-a mai gasit canabis in plicuri de hartie, pe unul dintre ele fiind scris "Pentru domnul Cheloo".

Testele de laborator au demonstrat existenta canabisului in cinci dintre probele gasite.

Procurorii DIICOT Ploiesti au facut, miercuri, zece perchezitii in Bucuresti si judetele Prahova si Ialomita, inclusiv la locuinta cantaretului Cheloo, intr-un dosar privind infractiuni de trafic de droguri.

In jurul orei 12:45, Cheloo a fost dus la sediul DIICOT Ploiesti, el fiind suspectat si de consum de stupefiante, dupa ce la casa sa de vacanta de langa Breaza procurorii au descoperit cateva grame de canabis. Intrebat de jurnalisti daca are ceva sa isi reproseze, acesta a spus: "Multe!". De asemenea, intrebat cum se simte, Cheloo a raspuns: "Ca un lup intre oi".

Cheloo, acuzat si de trafic de droguri de risc, dupa ce i-a dat canabis unui anchetator sub acoperire (surse)

Surse judiciare au declarat pentru News.ro ca solistul trupei Parazitii i-ar fi dat gratuit canabis, in cateva randuri, unui investigator sub acoperire si unui colaborator al procurorilor DIICOT.

Cheloo a fost plasat sub control judiciar de procurorii DIICOT, miercuri seara.

Alte peste 80 de persoane, intre care foarte multi adolescenti, au fost dusi la DIICOT pentru a fi audiati in acest dosar. Potrivit unor surse judiciare, este vorba despre tineri consumatori de droguri din Bucuresti, dar si din mai multe localitati ale judetului Prahova.

Pe parcursul audierilor, parinti si rude ale unora dintre tinerii ridicati de catre anchetatori s-au prezentat la sediul DIICOT.

Opt persoane au fost retinute de procurorii DIICOT si arestate, joi, prin decizia Tribunalului Prahova.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Canabis Cheloo, #Cheloo trafic droguri, #Cheloo canabis cutii vitamine , #trafic droguri
Comentarii
Poza Flying_Dutchman
Flying_Dutchman
rank 1