Raritate: Client CFR mulțumit de călătoria cu trenul: "Au fost 4 ore extraordinare". Ce l-a impresionat

Joi, 23 Septembrie 2021, ora 14:51
9923 citiri
Raritate: Client CFR mulțumit de călătoria cu trenul: "Au fost 4 ore extraordinare". Ce l-a impresionat
Tren CFR FOTO Facebook/ Vacanțe sub 500 de euro

Cele mai multe dintre știrile despre trenurile CFR sunt legate de întârzieri, condiții proaste de călătorie sau accidente.

Totuși, un român se declară mulțumit și chiar impresionat de călătoria sa cu un tren CFR, pe ruta Constanța- Brașov, după cum a scris acesta pe grupul Vacanțe sub 500 de euro, de pe Facebook:

"Recent am venit de la mare cu trenul CFR (Tomis Expres), ce pleacă din Constanța, la ora 17:00, și ajunge în Brașov, la ora 21:23. Au fost 4 ore extraordinare, trenul curat, deși am călătorit la clasa a 2 a. Trenul a oprit în București Nord-Predeal-Brașov.

Aer conditionat/camere de luat vederi/monitoare/mochetă/scaune curate/locuri de bagaje/wc-uri dotate cu ceea ce este nevoie.

M-a impresionat mult întreaga mișcare CFR care a așteptat toată lumea întârziată să urce în tren, urmând să ne urnim din Constanța la ora 17:10, de eram în Japonia, adio, și un praz verde. Trenul a recuperat cele 10 minute întârziate și sosirea în București a fost la ora inițială a programului.

La fel de mult m-a impresionat și faptul în care călătorii prin educația dobândită în viață, înainte de a părăsi trenul își ridicau singuri ambalajele (pet uri/pungi, etc), ceea ce consumaseră în tren, vagonul fiind păstrat curat.

Deci se poate si la noi, poate în unele cazuri este și vina CFR -ului, dar în mare parte vina o are omul, om care uită să curățe în urma lui.

Iar biletul dus-intors 143,00 lei."

În comentarii, mulți se miră sau pun la îndoială ceea ce au citit, sunt, însă, și câteva confirmări:

"Și noi am avut surprize plăcute vara aceasta. Trenurile pe care le-am folosit către mare au fost impecabile."

"Concluzia este că se poate, totuși, nu se vrea, dacă este unul la 500-1000 trenuri, atunci este praf în ochi, muncă în zadar!"

"Folosesc acest tren pe ruta Brașov-Constanța (dimineața pleacă la 7.05 din Brașov și ajunge la 11.23 la Constanța) de când a fost introdus și recunosc faptul că am rămas plăcut impresionată de condiții.

Prețul biletului este mai ieftin dacă achiziționați tren plus card (100 lei costă și aveți reducerea 10% la orice călătorie cu trenul).

Au și vagon restaurant unde sandvișurile sunt la niște prețuri foarte bune (7 sau 8 lei) comparativ cu alte locații (PECO sau magazine), poți servi și o cafea, au camere de supraveghere, chiar merită să mergi cu trenul în aceste condiții și da, totul depinde de om, am văzut situații în care au strâns după ei, când au ajuns la București sau Constanța, dar am văzut și situații care te lasă fără cuvinte (mai ales când persoană în cauza e și femeie!!)."

"Sâmbătă dimineața a ajuns cu câteva minute mai repede la București (plecare din Brașov la 7:05). Surprinzător, dar se poate și la ei."

Cum să faci curățenie fără să-ți pui sănătatea în pericol
Cum să faci curățenie fără să-ți pui sănătatea în pericol
Mișcări și rotiri controlate, dar și pauze la fiecare 45 de minute... Acestea sunt doar două dintre recomandările specialiștilor pentru cei care au demarat maratonul curățeniei înainte de...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#calatorie, #tren CFR, #conditii calatorie, #curatenie, #intarzieri trenuri , #CFR
Comentarii