UPDATE Cadavrul descoperit la Arad lângă un cimitir aparține unui copil lovit în cap cu un corp contondent

Duminica, 31 Octombrie 2021, ora 19:30 7075 citiri
Cadavrul descoperit lângă un cimitir din Arad aparține unui copil de opt ani

UPDATE

Cadavrul copilului găsit parţial incendiat la marginea unui cimitir din localitatea arădeană Bujac aparţine unei fete de 5-6 ani care a fost lovită cu un corp contondent în zona capului, apoi a fost incendiată în zona picioarelor. Deocamdată nu se cunoaşte identitatea fetei.

”Procurorul de caz stabilit că acel cadavru găsit lângă cimitir aparţine unei persoane minore de 5-6 ani. A fost lovită cu un corp contondent în zona craniană, iar incendierea a fost făcută în zona picioarelor. Se lucrează la identificarea cadavrului, mai ales că nu a fost reclamată nicio dispariţie în zonă, în ultima perioadă”, a declarat Ruxandra Tarcea.

Procurorii fac în continuare expertize şi audieri.

Anchetatorii nu exclud ca trupul fetiţei să fie al unui copil de altă origine, posibil afgană, mai ales că în zonă au fost văzute adeseori grupuri de migranţi.

Știrea inițială

Cadavrul descoperit sâmbătă în Arad, în apropierea cimitirului din cartierul Bujac, aparține unui copil în vârstă de opt ani.

Poliţiştii din Arad sunt în alertă după ce, printr-un apel la 112, s-a anunţat că pe o stradă din cartierul Bujac, în apropierea unui cimitir, a fost găsită talpa unui picior ars, dar și mai multe resturi umane, iar în apropiere, lucruri incendiate.

Ancheta a fost preluată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad, făcându-se cercetări pentru omor.

Deocamdată nu s-a stabilit identitatea cadavrului, iar în care în zona în care a fost făcută macabra descoperire nu a fost raportată dispariţia niciunui copil.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Comentarii