Cabinetele veterinare din Valea Jiului, la control!

Colaborator:Marius Mitrache
Luni, 30 August 2010, ora 22:251419 citiri
Cabinetele veterinare din Valea Jiului, la control!

Toate cabinetele veterinare au fost verificate, dupa ce Valea Jiului a intrat in atentie ca centru al consumatorilor si dealerilor de ketamina.

Controalele au scos la iveala faptul ca acest tip de medicament nu a fost folosit nejustificat si nu au fost depistate cazuri care sa trezeasca suspiciuni.

"Toate farmaciile veterinare din Valea Jiului au fost verificate dupa ce s-a constatat ca aici, in Valea Jiului, erau consumatori si dealeri de ketamina, un medicament folosit in aceste farmacii. Din fericire insa, nu au fost constatate nereguli nicaieri si controalele au stabilit faptul ca niciun medic veterinar din Valea Jiului nu a folosit nejustificat acest medicament", afirma doctor Octavian Popescu, sef DSVSA Petrosani.

Mai multi tineri din Valea Jiului si Hateg au fost arestati saptamana trecuta, dupa ce ofiterii DIICOT au scos la iveala faptul ca acestia erau capii unei retele de trafic si consum de ketamina.

Acestia isi faceau rost de droguri de la medici veterinari, insa, se pare ca niciunul dintre acestia nu era din Valea Jiului.