Traseul unei borsete pierdute care conținea o avere. Două femei au restituit-o proprietarului cu suma de bani intactă

Duminica, 24 Octombrie 2021, ora 22:41
6551 citiri
Traseul unei borsete pierdute care conținea o avere. Două femei au restituit-o proprietarului cu suma de bani intactă
Femeile au fost felicitate de polițiști pentru gestul lor FOTO IPJ Vrancea

O borsetă cu o sumă mare de bani a fost restituită proprietarului duminică, 24 octombrie.

Totul s-a întâmplat în municipiul Focșani, după ce două femei s-au prezentat la poliție, unde au predat geanta cu documente și banii, dar și un telefon mobil și o brățară.

Femeile le-au povestit polițiștilor că au găsit-o pe marginea unui drum. Agenții au găsit imediat proprietarul, care o pierdu-se, după ce oprise în acea zonă pentru a tracta un autoturism.

„Două femei s-au prezentat în acestă seară la sediul Poliţiei Municipiului Focșani, unde au predat o borsetă în care se aflau mai multe documente, un telefon mobil, o brățară şi suma de 11.500 de lei.

Cele două femei, asistent medical în cadrul Spitalului Județean Focșani și ofițer MAPN București, se îndreptau către Mănăstirea Mușunoaiele când au observat o borsetă pe marginea drumului pietruit pe care circulau.

În momentul în care au văzut că în interior se află o sumă mare de bani, o brățară din aur, un telefon mobil, un portofel cu documente și carduri bancare, nu au stat pe gânduri şi au predat poliţiştilor focșăneni toate bunurile găsite, care au demarat imediat verificările.

În scurt timp, pe baza informațiilor obținute, polițiștii au identificat proprietarul borsetei, un bărbat, de 54 de ani, din Mărășești, care o pierduse după ce oprise în acea zonă pentru a tracta un autoturism.

Borseta, cu toate bunurile din interior, a fost restituită, ulterior, proprietarului.

Le felicităm pe doamnele Cioacătă Cristina Gianina și Mandeș Claudița pentru gestul civic și corect pe care l-au făcut fără ezitare! O societate civilizată și o comunitate responsabilă se construiesc prin astfel de oameni demni de respect, pentru care respectarea legii și a propriilor valori primează!

Să ne ajutăm reciproc, să fim solidari, să ne respectăm unii pe alții și să respectăm munca și efortul fiecăruia dintre noi - sunt lucruri firești, dar care ne întăresc convingerea că puterea binelui biruiește și vom găsi oricând astfel de exemple, ca cel de astăzi!”, a transmis poliția într-un comunicat de presă.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Manifești un...
FIFA anunță o lovitură dură pentru impresari. Un român a încasat 4 milioane de euro dintr-un singur transfer
FIFA anunță o lovitură dură pentru impresari. Un român a încasat 4 milioane de euro dintr-un singur transfer
Președintele forului continental, Gianni Infantino, vrea ca banii să rămână în fotbal, nu în conturile impresarilor. Infantino a declarat că nu se va lăsa intimidat de aceștia și că...
#bani, #borseta, #politie, #Vrancea, #Focsani , #stiri juridice