Biciclistul implicat în accidentul soldat cu moartea unui profesor universitar la Cluj a fost reținut VIDEO

Joi, 25 Noiembrie 2021, ora 16:055527 citiri
Biciclistul implicat în accidentul soldat cu moartea unui profesor universitar la Cluj a fost reținut VIDEO
Imagine suprinsă când mașina a urcat pe trotuar FOTO captură YouTube

Parchetul de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca a anunțat că biciclistul de 24 de ani, care a fugit de la locul accidentului în care a murit profesorul Radu Bălan, a fost reținut pentru 24 de ore.

”În dosarul 7192/P/2021 al Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca se efectuează cercetări faţă de doi participanţi la trafic. Faţă de un suspect (biciclist) pentru săvârşirea infracţiunilor de ucidere din culpă, prev. de art. 192 al. 1 şi 2 C.pen. şi părăsirea locului accidentului, prev. de art. 338 al. 1 C.pen., ambele cu aplicarea art. 38 al. 1 C.pen., iar față de celălalt suspect (conducător auto) pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă, prev. de art. 192 al. 1 şi 2 C.pen.


În fapt, s-a reţinut că în data de 22.11.2021, în jurul orei 14.05, în Piaţa Ştefan ce Mare din mun. Cluj-Napoca, în timp ce schimba succesiv benzile de circulaţie spre direcţia stângă, printre autoturismele care circulau pe segmentul de drum Piaţa Cipariu – Piaţa Avram Iancu, un biciclist a fost acroşat de o autoutilitară marca VW Caddy, iar ca urmare a impactului şoferul autoutilitarei a efectuat o manevră de evitare spre stânga, moment în care a pătruns de pe banda a patra, pe trotuar, unde a surprins şi accidentat un pieton, producându-se decesul acestuia din urmă.


În data de 24.11.2021, faţă de biciclist s-a dispus luarea măsurii reţinerii pentru o perioadă de 24 ore”, a precizat pentru Știri de Cluj Ionel Ududec, procuror din cadrul Parchetului Judecătoriei Cluj-Napoca.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News
Comentarii
chefdevorba
rank 2
camera de bord trebuie sa devina obligatorie!