Bercea Mondialu i-ar fi sunat pe politisti, autoritatile se incurca in explicatii

Sambata, 19 Februarie 2011, ora 12:05
3799 citiri
Bercea Mondialu i-ar fi sunat pe politisti, autoritatile se incurca in explicatii
Foto: Arhiva

Interlopul Bercea Mondialu pare sa ii joace pe politisti pe degete. Disparut din peisaj inca de joi seara, dupa ce, spun martorii, l-a injunghiat in spate pe nepotul sau de numai 17 ani, Bercea a sunat de doua ori la politie si le-a transmis politistilor ca se va preda el singur.

Jurnalistii de la Realitatea TV au incercat sa urmareasca pas cu pas ancheta in acest caz, in care, Sandu Anghel, cum figureaza in acte interlopul, este acuzat de tentativa de omor. Daca nu tin de o slaba comunicare, atunci balbaielile anchetatorilor ridica serioase semne de intrebare cu privire la seriozitatea cu care este tratata rezolvarea acestui caz.

Astfel, dupa ce, vineri, procurorul de caz, Eugen Iacobescu, a anuntat ca Bercea Mondialu a fost dat in consemn la frontiera, sambata, Parchetul de pe langa Tribunalul Olt anunta ca, oficial, acest lucru nu s-a intamplat.

"Procurorul de caz nu a dispus masuri privind darea in consemn la frontiera", a declarat purtatorul de cuvant al Parchetului, Adrian Aspra.

In schimb, jurnalistii de la Realitatea TV au aflat ca vamesii din Mehedinti au primit ordin sa il retina pe Sandu Anghel daca incearca sa paraseasca teritoriul tarii.

Totodata, Inspectoratul General de Politie informeaza ca Bercea Mondialu e dat in consemn national, adica este cautat pe intreg teritoriul tarii, pe numele sau fiind emis si un mandat de aducere la audieri.

Tot Realitatea TV informeaza ca interlopul ar fi sunat la politie si vineri seara si sambata dimineata pentru a anunta ca se va prezenta el singur in fata anchetatorilor pentru a da declaratii, lucru care nu s-a intamplat pana la ora 11.00.

Greu de anticipat ce va urma, in conditiile in care Bercea Mondialu mai are alte cateva dosare pe numele lui, care se pare ca treneaza de ceva vreme in justitie.

Politistii din Olt au fost solicitati sa intervina in seara de 17 februarie intr-un local din orasul Draganesti-Olt pentru a aplana un scandal iscat intre membrii familiei lui Sandu Anghel zis Bercea Mondialu, finul lui Mircea Basescu, soldat cu injunghierea in spate a minorului Ionut Anghel, in varsta de 17 ani.

Interlopul Bercea Mondialu, acuzat de tentativa de omor (Video)

In noiembrie 2010, Bercea Mondialu a fost implicat intr-un conflict cu acelasi nepot, Ionut Anghel. Atunci, Bercea Mondialu a ajuns la Spitalul Judetean de Urgenta din Slatina dupa ce masina sa a fost lovita din spate de cea a nepotului sau, in urma impactului autoturismul in care se afla Anghel rasturnandu-se pe un camp din apropriere de comuna Maruntei (Olt).

Surpriză la o primărie din România. Doi soți candidează unul împotriva celuilalt: ”N-am crezut că poate să aibă atâta nebunie”
Surpriză la o primărie din România. Doi soți candidează unul împotriva celuilalt: ”N-am crezut că poate să aibă atâta nebunie”
O situație cu totul atipică a apărut în cursa electorală pentru primăria Gogoșu din Mehedinți. Actualul primar candidează pentru un nou mandat, însă are un rival la care nu se aștepta....
Frustrarea românilor, cu privire la admiterea cu granițele terestre în Schengen. Rațiunile care ar fi fost la baza blocajului
Frustrarea românilor, cu privire la admiterea cu granițele terestre în Schengen. Rațiunile care ar fi fost la baza blocajului
Aproape două treimi dintre români cred că țara noastră a îndeplinit toate criteriile pentru admiterea cu granițele terestre în Schengen. Ei sunt de părere că unele state europene...
#Bercea Mondial audieri, #Bercea Mondial omor, #Bercea Mondial consemn frontiera , #arestare
Comentarii
Poza hanibal
hanibal
rank 5
I
I.E.Feher
rank 1
bercea mondial cred ca presa de 2 lei din RO este unica in lume promovand penali si gainari;(((((((((