Becali a iesit din tara pe poarta de protocol. Aeroportul Henri Coanda ofera astfel de servicii contra cost

Luni, 10 Septembrie 2018, ora 14:40
14199 citiri
Becali a iesit din tara pe poarta de protocol. Aeroportul Henri Coanda ofera astfel de servicii contra cost
Foto: Facebook/Bucharest Airports

Gigi Becali a iesit, luni, din tara pe la poarta de protocol a Aeroportului Henri Coanda, desi nu mai este demnitar al statului roman. Se pare insa ca oricine ar putea sa faca la fel ca latifundiarul din Pipera daca plateste cateva zeci de euro.

Subiectul a fost adus in atentia publica de incidentul petrecut intre Gigi Becali si europarlamentarul Cristian Preda, semnalat de acesta din urma pe Facebook.

Citeste mai multe despre: Europarlamentarul Cristian Preda relateaza un episod scandalos cu Gigi Becali pe Aeroportul Otopeni.

Insa, si Ioan Becali, varul lui Gigi, a fentat in urma cu doi ani coada de la aeroport si a trecut fara probleme pe la diplomati, in ciuda problemelor sale penale de la acea vreme.

Pentru ca acel scandal public s-a incheiat cu sanctionarea unor ofiteri SRI, conform Mediafax, l-am contactat pe Valentin Iordache, purtatorul de cuvant al Aeroportului Henri Coanda, pentru a afla cine poate parasi Romania pe poarta de protocol, iar acesta ne-a oferit cateva explicatii plauzibile in cazul Gigi Becali, despre care ne-a spus ca a aflat de la televizor.

"Oricine are un contract pentru servicii de protocol poate sa foloseasca fluxul de protocol. Se solicita un contract si se incheie la aeroport", ne-a explicat acesta.

Intrebat daca exista restrictii pentru cei care incheie astfel de contracte de protocol, purtatorul de cuvant ne-a explicat ca nu cunoaste prea multe detalii, dar "restrictiile sunt foarte putine.".

"Este vorba despre un serviciu comercial prestat de catre aeroport si care se plateste", a subliniat acesta inca o data.

In schimb, Valentin Iordache ne-a dat asigurari ca politistii de frontiera nu fac rabat de la controale in cazul celor care cumpara acest serviciu.

"Nivelul de control este exact acelasi. Diferenta este ca nu se mai sta la coada si se asigura o insotire din partea agentilor de protocol ai aeroportului, se asigura accesul intr-un salon de protocol etc.", a completat acesta.

Valentin Iordache ne-a mai explicat ca introducerea acestui serviciu VIP nu este o noutate.

"Se practica si pe alte aeroporturi din lume, nu stiu in tara, cred ca si in tara. Este un serviciu VIP care se practica, se plateste destul de bine, cateva zeci de euro pentru o trecere prin aeroport. E o sursa de venituri", a adaugat purtatorul de cuvant al Aeroportului Henri Coanda.

Cei care doresc mai multe informatii despre pachetul de servicii VIP pot consulta pagina oficiala a Aeroportului Henri Coanda, unde sunt publicate TARIFELE.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Ministra Justiţiei, Alina Gorghiu a spus, referitor la afirmaţiile preotului Nicolae Tănase de la Valea Plopului potrivit cărora fetele care sunt agresate sexual ar trebui să intre la...
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
USR va depune plângeri la Agenţia Naţională de Integritate şi Direcţia Naţională Anticorupţie împotriva lui Cristian Popescu Piedone şi a caracatiţei cu rude şi pile pe care a...
#Becali protocol aeroport, #servicii VIP protocol Henri Coanda , #aeroport