Salvată de pompieri de pe acoperișul unui balcon, o bătrână nu i-a lăsat să intre în casă. Tocmai făcuse curat

Miercuri, 25 August 2021, ora 09:51 4949 citiri
Pompierii au intervenit cu ajutorul unei scări culisabile FOTO stiri-neamt.ro

Cadrele Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă au intervenit, marți, 24 august, pentru salvarea unei persoane aflate pe acoperişul unui balcon din Piatra-Neamţ.

Femeia a spălat geamurile unei camere, a coborât pe acoperişul balconului de la etajul inferior, și nu a mai reușit să intre în locuinţă.

Pompierii au intervenit cu ajutorul unei scări culisabile și au ajutat-o pe bătrâna de 71 de ani să ajungă în siguranţă în apartament.

Numai că, aceasta i-a refuzat accesul în locuinţă celui care-i sărise în ajutor şi care dorea să nu mai coboare pe scară până la pământ, ci pe uşa apartamentului.

Femeia a motivat refuzul explicând că tocmai făcuse curat în casă, potrivit observatornews.ro.

Pompierul a fost nevoit să coboare pe scara pe care venise.

„Ajunşi la locul indicat, pompierii au constatat că o femeie de aproximativ 71 de ani se afla pe acoperişul unui balcon. Pompierii, cu ajutorul unei scări culisabile, au urcat pe acoperişul balconului şi au ajutat femeia să pătrundă în apartamentul său. Aceasta a refuzat asistenţa medicală oferită de echipajul medical aflat la locul solicitării“, a comunicat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Petrodava Neamţ.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News