Bataie intre mai multi barbati, intr-un club de fite. Care a fost marul discordiei VIDEO

Duminica, 13 Iunie 2021, ora 18:226520 citiri
Bataie intre mai multi barbati, intr-un club de fite. Care a fost marul discordiei VIDEO
Bataie generala in club FOTO captura bzi.ro

Mai multi tineri s-au luat la bataie sambata noaptea, 12 iunie, intr-un club de fite din Iasi. Inca nu se stie exact de la ce a pornit scandalul, insa o varianta ar fi ca un grup de cetateni arabi ar fi abordat o femeie, informeaza bzi.ro.

Tanara casatorita ar fi plecat din grupul de prieteni cu care iesise in club si s-a indreptat catre baie. La o masa de langa baie s-ar fi instalat mai multi cetateni arabi care ar fi inceput sa o agreseze fizic pe femeie. Tanara s-ar fi plans prietenilor si sotului, care au mers catre grupul cu pricina, mai informeaza sursa citata.

In club s-a incins o bataie generala, cum se vede si pe imaginile surprinse de clientii localului.

Agentii de paza ai localului ar fi intervenit sa-i desparta pe scandalagii. Politistii din Iasi fac verificari acum in acest caz.

"Urmare a imaginilor aparute in spatiul public conducerea IPJ Iasi a dispus efectuarea de verificari in vederea stabilirii situatiei de fapt si luarii masurilor legale care se impun. Verificarile sunte efectuate de catre politistii Politiei Municipiului Iasi si Serviciului de Investigatii Criminale Iasi", au anuntat reprezentantii Politiei.