Barbatul care a lovit intentionat cu masina un politist in zona Garii de Nord din Capiatla, urmarit penal pentru ultraj

Duminica, 29 Noiembrie 2020, ora 21:18
7557 citiri
Barbatul care a lovit intentionat cu masina un politist in zona Garii de Nord din Capiatla, urmarit penal pentru ultraj
Politia Romana/ Facebook

Barbatul care a lovit intentionat cu masina un politist in zona Garii de Nord din Capiatla este urmarit penal pentru ultraj, anunta Parchetul Judecatoriei Sectorului 1, o eventuala masura preventiva urmand sa fie luata de procurorul de caz. Sindicatul Europol ca re considera ca in acest caz este vorba de tentativa de omor si a a acuzat presiuni in acest caz si ca agresorul este apropiat al unei persoane de la Secretariatul General al Guvernului, comenteaza afirmand ca este o schimbare fireasca de situatie.

"Procurorii din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 1 Bucuresti au dispus efectuarea in continuare a urmaririi penale fata de un suspect pentru savarsirea infractiunii de ultraj", anunta purtatorul de cuvant al institutiei.

Procurorii relateaza si incidentul in urma caruiapolitistul a cazut, dupa ce a fost acrosat de masina barbatului pe care voia sa il legitimeze.

Conform aceleiasi surse, procurorul de caz urmeaza sa aprecieze cu privire la luarea unei masuri preventive.

"Schimbare fireasca de situatie. Soferul este acuzat de ultraj si se afla in acest moment la audieri. Dupa mediatizarea cazului, politistul a fost chemat de procurorul de caz pentru a fi audiat in calitate de persoana vatamata. A fost insotit de avocatul Sindicatului EUROPOL. In aceste momente soferul care a lovit cu autovehiculul un agent de politie aflat in exercitarea atributiunilor de serviciu este pus sub acuzare sub aspectul savarsirii infractiunii de "ultraj"", a comentat Sindicatul Europol, cel care a facut public cazul.

"Asteptam cu mult interes deznodamantul, in conditiile in care, toate probele administrate, demonstreaza fara echivoc intentia soferului de a lovi politistul si de a se sustrage. Va reamintim ca in goana lui, pentru a nu fi prins, a trecut pe culoarea rosie a semaforului, a patruns pe strazi unde era acces interzis si chiar a lovit alte autoturisme parcate. Incepe sa se faca dreptate!", afirma sindicalistii.

Anterior, ei afirmasera ca agresorul a fost lasat in libertate si ca "se pare ca pentru procuror nu e nicio problema ca l-a lovit pe politist". De asemenea, sustineau ca autorul faptei "este beizadeaua unei persoane din Secretariatul General al Guvernului", iar sambata seara au inceput sa fie date telefoane si se fac presiuni pentru a-l scoate vinovat pe politist.

VIDEO Amenzi de 16.000 de lei pentru ca au participat la o inmormantare in Lugoj

Acuzatiile cu privire la medicii care au facut sex in sectia ATI, considerate ca nefondate in urma anchetei conducerii SJU Gorj

Trei femei au fost lovite de un autobuz pe o trecere de pietoni. Care e starea victimelor
Trei femei au fost lovite de un autobuz pe o trecere de pietoni. Care e starea victimelor
Un autobuz al societății gălățene de transport public a intrat sâmbătă în trei femei aflate pe trecerea de pietoni pe strada 1 Decembrie 1918 din Galați. Șoferul autobuzului, în...
Cu 218 kilometri pe oră pe DN 55. Șoferul vitezoman a rămas 3 luni fără permis
Cu 218 kilometri pe oră pe DN 55. Șoferul vitezoman a rămas 3 luni fără permis
Dolj: Şofer înregistrat de radar în timp ce conducea cu viteza de 218 kilometri pe oră pe DN 55 Un şofer din Craiova a rămas fără permisul de conducere pentru 120 de zile după ce a fost...
#Politia Romana, #ultraj, #ultraj politist local, #politia rutiera, #gara de nord , #gara