Barbat ranit dupa ce a cazut cu parapanta, langa Cheile Turzii. Victima a fost preluata de un elicopter SMURD si dusa la un spital din Targu Mures

Marti, 20 Octombrie 2020, ora 20:53 3073 citiri
Foto: ISU Cluj

Un barbat de aproximativ 30 de ani a fost ranit, marti seara, dupa ce a cazut cu parapanta, langa Cheile Turzii. El a fost stabilizat de salvamontisti si un echipaj SMURD, fiind apoi preluat de un elicopter SMURD si dus la un spital din Targu Mures.

Potrivit Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Cluj, in jurul orei 18.00, a fost anuntat un accident in apropiere de Cheile Turzii, unde un barbat a cazut cu parapanta.

La locul evenimentului au fost dislocati salvamontistii din Cheile Turzii, un echipaj SMURD si elicopterul SMURD din Targu Mures.

Echipajul SMURD si salvamontistii au coborat la o diferenta de nivel de circa 15 metri pentru a stabiliza barbatul si pentru a-l aduce cu targa pana la platoul unde a fost preluat de catre elicopter.

Barbatul, de circa 30 de ani, suferise multiple traumatisme, era in stare de constienta si cooperant. Elicopterul l-a transportat la o unitate spitaliceasca din Targu Mures pentru ingrijiri si investigatii de specialitate.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News