Un bărbat dat de gol de o prostituată, dupa ce nu a respectat carantina. Ce amendă a primit fiecare VIDEO

Duminica, 21 Noiembrie 2021, ora 19:26
3515 citiri
Un bărbat dat de gol de o prostituată, dupa ce nu a respectat carantina. Ce amendă a primit fiecare VIDEO
Echipaj de jandarmi FOTO captură YouTube

Un bărbat în vârstă de 33 de ani, din județul Olt care a venit din Germania și a intrat în țară pe 16 noiembrie prin Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac, s-a cazat la o pensiune de pe raza municipiului Arad și a chemat în cameră o femeie cu care urma să întrețină relații sexuale contra cost.

Femeie a sunat la 112 reclamând că bărbatul îi datorează o sumă de bani pe care nu mai vrea să o înapoieze.

În urma verificărilor echipajului de jandarmi s-a constatat că pe numele bărbatului era emisă o alertă de tip "coronavirus asociat", iar acesta era obligat să stea în carantină la domiciliu 14 zile, respectiv până în data de 30 noiembrie inclusiv.

Bărbatul a spus că nu i s-a pus în vedere, la intrarea în țară, că trebuie să stea în carantină.

Jandarmii l-au amendat cu 3.000 de lei pentru “nerespectarea perioadei de carantinare la domiciliul declarat”, scrie aradon.ro.

De asemenea, și femeia a fost sancționată contravențional „cu amendă de 500 de lei pentru atragerea de persoane, sub orice formă, săvârșită în localuri, parcuri, pe străzi sau în alte locuri publice în vederea practicării de raporturi sexuale cu acestea spre a obține foloase materiale”.

“Un echipaj de Jandarmerie aflat în serviciu, a depistat, sâmbătă seara, în jurul orei 20:00, un bărbat de 33 de ani din Olt, care nu a respectat măsura carantinării la domiciliu, deși s-a întors de curând dintr-o țară declarată zonă cu risc epidemiologic ridicat.

Bărbatul a fost depistat la o pensiune din municipiul Arad, în urma unui apel la 112 efectuat de către o femeie care a reclamat că bărbatul i-ar fi datorat o sumă de bani și nu mai vrea să-i înapoieze. Jandarmii s-au deplasat la adresa indicată, au identificat cele două persoane, iar în urma verificărilor efectuate au constatat că pe numele bărbatului este emisă o alertă de tip << coronavirus asociat> > și avea obligația legală să stea în carantină la domiciliu 14 zile, respectiv până în data de 30 noiembrie inclusiv.

Cu privire la urgența reclamată s-a constatat că divergențele dintre cei doi au pornit de la o neînțelegere privind cuantumul sumei cerute de către femeie pentru anumite servicii oferite”, a transmis Jandarmeria.

Mașină cuprinsă de flăcări în curtea unei societăți comerciale. Cauza probabilă a incendiului VIDEO
Mașină cuprinsă de flăcări în curtea unei societăți comerciale. Cauza probabilă a incendiului VIDEO
ISU Arad au anunțat că o maşină a fost distrusă, miercuri, 24 aprilie, într-un incendiu care a izbucnit în curtea unei societăţi comerciale din Arad. Focul a pornit de la scântei...
Bărbat diagnosticat cu botulism, după ce a mâncat două conserve de pește. În România nu există tratament pentru această boală
Bărbat diagnosticat cu botulism, după ce a mâncat două conserve de pește. În România nu există tratament pentru această boală
Un bărbat din oraşul prahovean Urlaţi a fost internat în stare gravă cu diagnosticul de botulism, anunță reprezentanții Spitalului Judeţean Ploieşti. El le-a spus medicilor că a mâncat...
#barbat, #carantina, #Olt, #Arad, #prostituata , #politie
Comentarii
Poza Constant
Constant
rank 5
Rromansul din hArad nu a vrut sa-i puna o masca lui Popaul !