Criminalul sadic din Suceava nu a fost încă prins. Cuțitul înfipt în ochiul victimei ar putea fi cheia anchetei

Marti, 16 Noiembrie 2021, ora 09:29
3827 citiri
Criminalul sadic din Suceava nu a fost încă prins. Cuțitul înfipt în ochiul victimei ar putea fi cheia anchetei
Criminalul a acționat extrem de violent, fapt care induce spre ideea că nu a fost vorba despre un conflict spontan FOTO monitorulsv.ro

Criminalul lui Mihai Țăranu, bărbatul în vârstă de 63 de ani, din judeţul Suceava, care a fost înjunghiat de mai multe ori în gât, fiindu-i secționată jugulara, după care i-a fost înfipt cuțitul în ochi, nu a fost încă prins de poliție.

Ancheta pentru omor se derulează sub directa coordonare a unui procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava.

Judiciariști de la Serviciul de Investigații Criminale și criminaliști ai poliției au făcut cercetări la locul crimei atât vineri, cât și sâmbătă, 12 si 13 noiembrie. Criminaliștii au prelevat mai multe probe, care pot fi decisive într-un astfel de caz, în care nu există un suspect cert.

A fost întocmit un cerc de suspecți din anturajul redus al bărbatului, însă aparent nimic nu explică o astfel de grozăvie. Speranțele cele mai mari sunt legate de probele care au putut fi prelevate de pe acel cuțit lăsat de criminal la locul faptei.

"Ancheta a continuat sâmbătă și duminică în vederea identificării tuturor persoanelor cu care a interacționat victima și a celor care pot oferi date despre eventuale conflicte anterioare avute. Doar că în cazul unui bărbat care locuia singur și avea o viață socială redusă, acest cerc este mic".

Criminalul a acționat extrem de violent, fapt care induce spre ideea că nu a fost vorba despre un conflict spontan, pe fond de consum de alcool, cum ar fi părut la prima vedere, potrivit poliţiei de la Secția Rurală Preutești din Suceava, a informat monitorulsv.ro.

Vineri, 12 noiembrie, polițiștii au fost sesizați prin 112 de către un localnic din satul Petia, comuna Bunești, care a relatat că un vecin pe care nu l-a mai văzut de 2-3 zile este decedat în propria locuință,

Martorul şi-a găsit vecinul căzut în bucătărie, mort, cu un cuțit înfipt în ochi

Bărbatul locuia singur pentru că familia acestuia s-a mutat la Constanța de mai multă vreme. Acesta nu avea ocupație, trăia mai mult din ajutorul pe care îl primea de la primărie ori de la vecini și avea o casă sărăcăcioasă.

Victima nu era o fire violentă, era în relații bune cu vecinii, iar singurul lui „păcat” era consumul de alcool.

Așadar, o persoană care nu supăra pe nimeni și care, cel mult, ar fi putut să aibă un conflict spontan, pe fond de consum de alcool. Numai că, de regulă, la crime de acest gen, conflict spontan și alcool, autorul aplică o lovitură și fuge, eventual chiar realizează gravitatea faptei și încearcă să ajute victime. În acest caz însă, criminalul a lovit cu sete, de mai multe ori, și apoi a lăsat acel cuțit înfipt în ochi, un comportament tipic de criminal sadic și foarte periculos.

Victima ar fi fost văzută ultima oară în viață joi, 11 noiembrie, când a plecat de la un bar din sat, spre casă.

.

ONU cere anchetă internațională la spitalele atacate de Israel în Gaza, unde au fost descoperite mai multe gropi comune
ONU cere anchetă internațională la spitalele atacate de Israel în Gaza, unde au fost descoperite mai multe gropi comune
Naţiunile Unite au cerut marţi "o anchetă clară, transparentă şi credibilă" privind gropile comune descoperite la două spitale importante din Gaza, devastată de război, care au fost...
Femeie urmărită în trafic de soț și bătută prin geamul spart al mașinii. Unde a fost prins agresorul
Femeie urmărită în trafic de soț și bătută prin geamul spart al mașinii. Unde a fost prins agresorul
Poliția Capitalei a anunțat că un bărbat de 53 de ani a fost reţinut de poliţiştii din Bucureşti, după ce şi-a urmărit soţia în trafic, a spart geamul maşinii şi a lovit-o. A fost...
#barbat, #injunghiat, #cutit, #crima, #omor, #ancheta, #victima , #crima