Bărbat găsit mort pe un câmp din București. Acesta era dat dispărut de o lună

Joi, 02 Septembrie 2021, ora 19:31 4439 citiri
Forțele de ordine au descoperit mai multe urme de sânge FOTO Poliția Capitalei

Corpul unui bărbat mort a fost descoperit joi, 2 august, pe un câmp din București, transmit forțele de ordine din cadrul Poliției Sector 2. Din primele investigații, polițiștii spun că bărbatul era dat dispărut și că la locul unde i-au descoperit cadavrul se aflau urme de sânge.

Serviciul Omoruri din cadrul Poliției Capitalei a fost sesizat, miercuri, de polițiștii din cadrul Poliției Sector 2, că pe parcursul unor investigații, cu privire la un bărbat dispărut, într-o locație au identificat anumite urme ce păreau a fi de sânge.

Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri.

„A fost efectuată cercetarea la fața locului, simultan fiind efectuate Investigații. Din coroborarea tuturor datelor, pe un teren viran a fost descoperit un cadavrul unui bărbat, care a fost ridicat și transportat la INML în vederea efectuării necropsiei”, transmit, joi, reprezentanții Poliției Capitalei.

În urma cercetărilor și pe probatoriului administrat, anchetatorii au suspiciunea că în urmă cu aproximativ o lună, persoana decedată ar fi avut un conflict cu un cunoscut al său, un bărbat de 53 de ani, iar acesta l-ar fi lovit și ulterior l-ar fi abandonat pe terenul viran, scrie Mediafax.

Cel bănuit de omor a fost depistat și audiat, iar procurorul criminalist a dispus reținerea sa.

Cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News