Banicioiu: Am gasit un numar alarmant de seringi in parcul Garii de Nord

Sambata, 24 Septembrie 2011, ora 17:36 2065 citiri

Presedintele TSD Nicolae Banicioiu a atras atentia ca, in urma unei actiuni de ecologizare desfasurata sambata de organizatia sa in parcul Garii de Nord din Bucuresti, a remarcat un numar alarmant de seringi lasate de narcomani in aceasta zona.

"Sustinem campania nationala ''Let''s Do It Romania'' si ne bucuram ca in acest demers se inscriu anual din ce in ce mai multi voluntari. Din pacate, astazi, in zona Garii de Nord unde am fost noi sa facem curatenie, pe langa mucurile de tigari, sticlele, pet-urile, pungile de plastic si alte gunoaie lasate de oameni in urma lor, am descoperit ceva si mai ingrijorator: un numar alarmant de seringi lasate de narcomanii care frecventeaza acest parc.

Consider ca ar trebui ca autoritatile sa ia masuri imediate, sa suplineasca numarul de politisti comunitari, pentru a descuraja acest consumul de droguri, care distruge si vietile celor ce il practica, dar si pe ale celor din jurul lor. Actiunea TSD de astazi nu va fi singulara si ne-am propus ca periodic sa mergem sa curatam diferite parcuri din Capitala.

Cred ca prin puterea exemplului, mai multi oameni vor constientiza cat este de important sa protejam mediul inconjurator, locurile in care traim si in care vor trai si copiii nostri", a declarat Nicolae Banicioiu.

Potrivit sursei citate, pe ste 100 de tineri social-democrati, reprezentanti ai Ligii Studentilor Social Democrati, impreuna cu Nicolae Banicioiu, dar si cu Remus Cernea si Claudiu Craciun, copresedintii Miscarii Verzilor, au fost prezenti in parcul Garii de Nord din Bucuresti unde au adunat peste 30 de saci de gunoi.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News