Clubul Bamboo si-a repornit activitatea fara autorizatie. Primarul Sectorului 2: "Au impresia ca regulile nu sunt pentru ei"

Sambata, 10 Aprilie 2021, ora 20:5914743 citiri
Clubul Bamboo si-a repornit activitatea fara autorizatie. Primarul Sectorului 2: "Au impresia ca regulile nu sunt pentru ei"
Control au autoritatilor la cluburile de fite FOTO: Facebook

Primarul Sectorului 2 din Capitala, Radu Mihaiu, a dezvaluit ca celebrul club Bamboo si-a repornit activitatea suspendata pe 27 martie, pentru 30 de zile, fata sa obtina o autorizatie.

Mihaiu a spus intr-o postare pe Facebook ca la fata locului s-au deplasat organele de ordine si au dublat amenzile, dar au confiscat si veniturile ilicite gasite in club.

Primarul Sectorului 2, despre sanctiunile primite de patronii clubului Bamboo: "E mai ieftin sa respectam legile. Si mai bine pentru toata lumea"

"Aparent in lumea > suspendarea activitatii pana la rezolvarea problemelor e totuna cu o pauza scurta, de forma. Gresit. Azi, in ciuda sanctiunilor aplicate in martie, cei de la Bamboo au repornit activitatea fara niciun drept. Nu au intrat in legalitate cu amenajarea terasei. Nu si-au scos autorizatie de functionare. Nimic. Au impresia ca regulile nu sunt pentru ei. Cum e si normal, institutiile abilitate au venit in control si iar au gasit nereguli. Au fost dublate amenzile si au fost confiscate veniturilor ilicite obtinute de operatorul economic in perioada suspendarii activitatii comerciale", a scris primarul Sectorului 2, pe pagina sa de Facebook.

Trei cluburi renumite din Bucuresti, inchise pentru 30 de zile. Au fost date amenzi de zeci de mii de lei

El a mai spus ca in Sectorul 2 se incurajeaza afacerile, dar doar cele legale.

"Este uimitor cum pentru o locatie cu atat de mult potential nu se investeste corect si nu se fac demersurile pentru intrarea in legalitate. E alegerea lor, dar atata timp cat nu respecta normele in vigoare, suspendarea activitatii ramane valabila si vor fi sanctionati pentru orice fel de abatere", a incheiat Radu Mihaiu

Bamboo a fost inchis pe 27 martie iar politia a amendat clubul cu 40.000 de lei, dupa ce a constatat, printre altele, ca "operatorul economic nu detine autorizatie de functionare" si i-a suspendat activitatea pentru 30 de zile.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News