Avion disparut cu 239 de persoane la bord: Marturia cutremuratoare a familiei unei victime

Joi, 27 Martie 2014, ora 21:15 8923 citiri
Foto: news.com.au

Disparitia zborului MH 370 a lasat rudele a 239 de persoane fara nicio informatie legata de soarta celor dragi. Marturia cutremuratoare a familiei unui australian care se afla in avionul Boeing 777 arata intensitatea suferintei acestor oameni.

Paul Weeks, un neozeelandez din orasul australian Perth, se afla in zborul companiei Malaysia Airlines. Familia lui a aflat printr-un SMS trimis de autoritatile malaeziene ca el ar fi murit in aceasta tragedie, scrie news.com.au. Danica Weeks, sotia sa, critica modul in care informatiile au ajuns la ea, nefiind convinsa ca adevarul a iesit la iveala.

Femeia este uimita de lipsa de sensibilitate a celor care s-au ocupat de intreaga operatiune. "Guvernul malaezian, compania aeriana, totul a fost incredibil de precar", spune ea. Sara Weeks, sora celui disparut in accidentul aviatic, a primit vestea de la cumnata ei, si nu de la cei care s-au ocupat in mod oficial de ancheta.

Pe de alta parte, reprezentantii companiei Malaysia Airlines sustin ca au informat telefonic aproximativ 1.000 de rude ale victimelor, SMS-urile fiind date doar daca a fost necesar. Paul Weeks (39 de ani) era inginer mecanic si lucra in orasul Perth. El plecase spre Mongolia in interes de serviciu.

"Este ingrozitor sa nu stii nimic. Nu ne-au pus la dispozitie nicio dovada clara despre modul cum au aflat ca avionul este acolo", spune Sara Weeks. Familia se va reuni in orasul Perth si spera sa intalneasca acolo alte persoane care sunt in aceeasi situatie. Ramane de vazut daca cele 120 de fragmente observate recent in sudul Oceanului Indian provin de la aceasta aeronava.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News