Marile vedete ale internetului nestingherite de lege. Costel Corduneanu - influencer pe TikTok, Romi Neguș filozofează din piscină, Elvis Pian își avertizează rivalii VIDEO

Luni, 25 Octombrie 2021, ora 03:28 53548 citiri
Costel Corduneanu, Romi Neguș, Elvis Pian FOTO: capturi TikTok

Interlopii au început să-și mărească influența pe rețelele de socializare. Mai nou, au început să-și prezinte casele, soțiile sau pun filmulețe de la chefurile cu maneliști celebri. Nu în ultimul rând, își amenință rivalii.

Pentru că au zeci de mii de urmăritori, interlopii românii, unii dintre ei cu infracțiuni înspăimântătoare la activ, trebuie să le și livreze ”conținut”. Astfel că postează momente din viața lor în care se arată fără griji și fericiți.

Clanul Corduneanu, petreceri cu maneliști celebri

Costel Corduneanu pare să se fi contaminat de la fratele său Adrian Beleaua cu gustul pentru TikTok. Deja a postat câteva fimulețe de la un chef unde a cântat manelistul Florin Salam. Se pare că cei doi sunt destul de apropiați pentru că Salam îl sărută prietenește pe obraz pe liderul clanului de la Iași. Însă, este departe de se numi influencer, el având doar puțin peste 100 de urmăritori.

Și pentru a nu fi mai prejos, fratele mai mic al lui Costel a postat și el pe contul său de TikTok un videoclip de la o petrecere cu interlopi unde a cântat, de această dată, manelistul Adrian Simionescu (cunoscut drept Adrian Minune).

El are sute de mii de urmăritori doar pe TikTok.

Vorbe ”de duh” de la Romi Neguș: ”Voi nu ați fost, nu sunteți și nu veți fi”

Romulus Markovics, alias Romi Neguș, celebrul interlop de la Oradea, care a băgat spaima în clanul Sportivilor de la București, se relaxează la piscină. Și ține morțiș să le arate tuturor că îi merge bine.

”E frumos rău aici la munte. Nebunie, aer curat. Sănătate curată”, spune Romi Neguș.

Și ca orice interlop care se respectă are și el mai multe conturi pe rețelele de socializare.

Pe unul dintre ele chiar filozofează dintr-o piscină.

”Așa cum v-am obișnuit, everyday relax. Băi, nu ați fost, nu sunteți și nu veți fi. Noi am fost, suntem și vom rămâne. Forță pentru multă lume”, transmite interlopul de la oradea din mijlocul unei piscine.

”Elvis Pian se crede Superman: Eu apăr glonțul cu mâna acum”

Fratele mai mic al interlopului Emi Pian, ucis în vara anului trecut în cartierul bucureștean Giulești, într-o altercație pornită de la o partidă de barbut, își avertizează rivalii pe TikTok să îi lase familia în pace.

”Tu nu-ți dai seama că noi suntem sătui de viață? Oricare ai fi tu. Ne-am pierdut pe cine am avut mai drag. De cine mai avem nevoie? Păi ne mai este nouă frică de pistoale, de mitraliere. Eu, glonțul, cred că îl apăr cu mâna acum. Și ricoșează”, a explicat Elvis într-un videoclip pe TikTok.

Elvis Pian este acum la conducerea clanului Duduianu, după decesul fratelui său. Clanul Duduianu a avut anul trecut pierderi importante de membri. După ce Emi Pian a fost ucis, a murit și șeful cel mare, Nicolae Duduianu.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News