Aglomeratie pe drumul catre mare. Se circula in coloana pe Autostrada Soarelui

Sambata, 24 Aprilie 2021, ora 10:51
3920 citiri
Aglomeratie pe drumul catre mare. Se circula in coloana pe Autostrada Soarelui
Coloana de masini pe Autostrada Soarelui FOTO Facebook/ A2 Autostrada Soarelui

Centrul Infotrafic anunta ca sambata dimineata, 24 aprilie, se inregistreaza valori crescute de trafic pe sensul catre litoral al Autostrazii Soarelui, iar in unele zone s-au format coloane de masini.

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane, pe Autostrada A2 Bucuresti - Constanta, pe sensul catre litoral, valorile de trafic sunt intense, iar pe tronsoanele kilometrice 11-12+500 si 28-29+500 se circula in coloana.

"Pe Autostrada A2 Bucuresti - Constanta, pe sensul catre litoral, valorile de trafic sunt intense, iar pe tronsoanele kilometrice 11-12+500 si 28-29+500, se circula in coloana.

De asemenea si la intrarea pe autostrada din DNCB, se circula in coloana.

Reamintim ca, pana la finalul lunii mai, pe autostrada A2 Bucuresti - Constanta, pe tronsoanele kilometrice 11-17 si 27-33, se circula deviat de pe sensul catre Bucuresti (calea 2) pe sensul catre litoral (calea 1), traficul desfasurandu-se pe cate o banda pentru fiecare directie. Masura este impusa in vederea efectuarii de lucrari de reabilitare a partii carosabile. De asemenea, a fost inchis si nodul rutier de acces in localitatile Cernica si Balaceanca, judetul Ilfov, fiind restrictionata circulatia pe breteaua de intrare/iesire din autostrada si DNCB, pe sensul Constanta - Bucuresti.

Conducatorii auto care incheie coloane de autovehicule ce incetinesc sau opresc brusc sunt sfatuiti sa puna in functiune luminile de avarie, pentru a-i atentiona pe soferii din spate sa reduca din timp viteza", a transmis Politia Romana.

De asemenea, Centrul Infotrafic anunta ca a fost inchis si nodul rutier de acces in localitatile Cernica si Balaceanca, judetul Ilfov, fiind restrictionata circulatia pe breteaua de intrare/iesire din autostrada si DNCB, pe sensul Constanta - Bucuresti.

Soferii care incheie coloane de masini ce incetinesc sau opresc brusc sunt sfatuiti sa puna in functiune luminile de avarie, pentru a-i atentiona pe soferii din spate sa reduca din timp viteza.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Salvare miraculoasă pe autostradă: Un american a fost scos din mașina sa cuprinsă de flăcări VIDEO
Salvare miraculoasă pe autostradă: Un american a fost scos din mașina sa cuprinsă de flăcări VIDEO
Un bărbat de 70 de ani din SUA a intrat în coliziune cu un stâlp de iluminat pe o autostradă din Minnesota. Imediat după impact, bărbatul s-a trezit că nu mai poate ieși din mașina...
Google Maps vrea să îi convingă pe șoferi să nu mai folosească atât de mult mașina. Noile funcții adăugate
Google Maps vrea să îi convingă pe șoferi să nu mai folosească atât de mult mașina. Noile funcții adăugate
Google Maps introduce o nouă funcționalitate menită să încurajeze utilizatorii să opteze pentru alternative mai ecologice la călătoriile cu automobilul, cum ar fi transportul în comun sau...
#autostrada, #aglomeratie, #trafic, #Politia Romana , #autostrada