Românii s-au „hrănit” în a doua zi de Crăciun cu știri și „Infernul din zgârie-nori”. Care au fost cele mai urmărite programe TV

Marti, 28 Decembrie 2021, ora 09:04 3098 citiri
Știrile Pro TV au avut cea mai mare audiență în a doua zi de Crăciun FOTO paginademedia.ro (captură)

Audiențele din a doua zi de Crăciun arată că cel mai urmărit program a fost jurnalul de știri de la Pro TV, prezentat de Oana Andoni. Potrivit paginademedia.ro, Pro TV a dat cel mai urmărit program al zilei de duminică, a doua zi de Crăciun, pe toate targeturile de audienţă (naţional, urban, comercial).

Al doilea cel mai urmărit program al zilei a fost dat tot de Pro TV. Filmul de acţiune Infernul din zgârie-nori, cu Dwayne Johnson în rol principal.

Deşi postul a difuzat duminică cel mai nou film din seria Star Wars, Skywalker - Ascensiunea, producţia nu a excelat în audienţe.

Cele mai urmărite programe ale Antenei 1 au fost, duminică, Observatorul şi finala iUmor.

Potrivit paginademedia.ro, Ştirile Pro TV prezentate de Oana Andoni au fost urmărite, duminică seara, de peste 1,7 milioane de români în fiecare minut de difuzare.

Al doilea cel mai urmărit program al serii, filmul de acţiune Infernul din zgârie-nori, urmărit de peste 1,6 milioane de persoane.

Podiumul a fost completat de Observatorul de la ora 19.00, cu peste 1,5 milioane de persoane.

Cifre bune a avut și finala emisiunii iUmor, urmărită de 1,1 milioane de români.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News