Au furat 900 de euro de pe cardul unui coleg de munca din Austria. Acum sunt cercetati de politie

Vineri, 08 Ianuarie 2021, ora 13:00
2708 citiri
Au furat 900 de euro de pe cardul unui coleg de munca din Austria. Acum sunt cercetati de politie
Au furat cardul colegului de munca FOTO generica pixabay.com

Doua persoane sunt cercetate de catre politistii din Botosani dupa ce au furat cardul bancar al unui barbat, coleg de munca in Austria, iar cand au revenit in tara au mers la un ATM si au scos de pe cardul respectiv 900 de euro.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Politie al Judetului Botosani, pe data de 7 ianuarie, politistii din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale au pus in executare doua mandate de perchezitie domiciliara emise de Tribunalul Botosani, la locuintele a doua persoane din comuna Stauceni, judetul Botosani.

"Persoanele in cauza, un barbat de 40 de ani, cercetat sub aspectul comiterii infractiunilor de furt si violarea secretului corespondentei si o femeie de 38 de ani, cercetata sub aspectul comiterii infractiunilor de accesul ilegal la un sistem informatic si efectuarea de operatiuni financiare in mod fraudulos ar fi sustras, in luna decembrie a anului trecut, din cutia postala, cardul bancar apartinand unui barbat impreuna cu care se aflau la munca in Austria, iar in momentul in care au revenit in Romania au folosit cardul la un ATM de pe raza municipiului Botosani, operatiune in urma careia au sustras in mod fraudulos suma de 903 euro", a transmis IPJ Botosani.

Sursa citata mentioneaza ca in urma perchezitiilor au fost identificate si ridicate in vederea continuarii cercetarilor mai multe mijloace materiale de proba.

Activitatile au fost desfasurate cu sprijinul politistilor Serviciului pentru Actiuni Speciale si a politistilor din cadrul Sectiei de Politie Rurala nr.1 Botosani.

Ce trebuie sa stiti despre furtul cardurilor bancare

Român deghizat în Mickey Mouse, arestat în Italia. Ce au descoperit polițiștii
Român deghizat în Mickey Mouse, arestat în Italia. Ce au descoperit polițiștii
Un tânăr din România a fost arestat în timp ce se afla pe străzile din Bologna. El obișnuia să se deghizeze în Mickey Mouse și o avea alături și pe Minnie. Potrivit presei din Italia,...
Încă o tentativă de jaf la locuinţa lui Yusuf Yazici
Încă o tentativă de jaf la locuinţa lui Yusuf Yazici
Yusuf Yazici, mijlocaşul ofensiv al echipei Lille, a fost victima unei tentative de jaf luni, relatează La Voix du Nord . Hoţii au încercat pătrunderea în locuinţa sa cu ajutorul unui...
#card, #munca in austria, #furt , #furt