Aterizare de urgență la Otopeni a unui avion Turkish Airlines, după ce unui pasager i s-a făcut rău

Duminica, 03 Octombrie 2021, ora 12:102753 citiri
Aterizare de urgență la Otopeni a unui avion Turkish Airlines, după ce unui pasager i s-a făcut rău
Urgenţa medicala a apărut în timp ce avionul se aflau în zbor la est de Alba Iulia FOTO Boardin Pass

Un avion al companiei Turkish Airlines, care zbura pe ruta Istanbul - Gothenburg, a efectuat duminică, 3 octombrie, în jurul orei 09.35 o aterizare de urgenţă la Bucureşti, după ce unui pasager i s-a făcut rău, au anunţat reprezentanţii Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti (CNAB).

Potrivit sursei citate, piloţii avionului, un Airbus A321 înmatriculat TC-JTO, au decis sa revină şi să aterizeze la Bucureşti din cauza unei urgenţe medicale, în timp ce se aflau în zbor la est de Alba Iulia.

"După ce piloţii au informat turnul de control ca vor să aterizeze la Bucureşti, echipajele de urgenţă s-au deplasat pe o cale de rulare. După aterizare, la ora 9:35, avionul a rămas pe pista 08R a aeroportului Otopeni astfel încât echipajele de urgenţă să intervină cât mai rapid. Numărul pasagerilor care se afla la bordul avionului şi starea persoanei cu probleme medicale sunt momentan necunoscute", au precizat reprezentanţii CNAB.

Potrivit CNAB, pasagerii au rămas la bordul avionului deoarece aceştia nu sunt debarcaţi în astfel de situaţii, cu excepţia - la cerere - a rudelor sau însoţitorilor pacientului.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News