Atentie la creditele false! Risca sa ajunga in strada cu o datorie de 750.000 de lei

Marti, 08 Iulie 2014, ora 22:063680 citiri
Atentie la creditele false! Risca sa ajunga in strada cu o datorie de 750.000 de lei
Foto: Antena 3

O femeie din localitatea brasoveana Zarnesti risca sa fie data afara din casa pentru un credit bancar pe care sustine ca nu l-a facut.

Raluca Badea a aflat ca are datorii la banca in momentul in care s-a trezit cu o citatie de executare silita pentru suma de 750.000 de lei de la o banca, transmite Antena 3.

Reprezentantii bancii i-au prezentat acesteia un contract de creditare in care apare ca girant, insa ea sustine ca semnatura din document nu ii apartine.

In noiembrie 2010, Raluca Badea a vandut o firma pe care o detinea unui om de afaceri din Brasov. In aceeasi zi in care ea a facut tranzactia, banca a acordat un credit de 600.000 de lei, imprumut pentru care ea apare ca ar fi semnat ca girant.

Intrucat societatea comerciala care a facut creditul nu a platit datoriile, banca a cumulat restante si penalitati de 150.000 de lei la imprumutul respectiv, ceea ce o obliga pe Raluca sa achite 750.000 de lei bancii, altfel risca sa fie executata silit si scoasa in strada.

Ea banuieste ca persoana care a facut creditul si a girat cu numele ei este chiar barbatul caruia i-a vandut firma. Pagubita a depus plangere la politie, iar dosarul a ajuns pe masa procurorilor DNA.

Reprezentantii bancii din Brasov nu au dorit sa faca nicio precizare in legatura cu aceasta situatie.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News
Comentarii
curechila
rank 5
Titlu de risul lumii, cum sa faci atentie la credite de care nu stii