Arest preventiv pentru doi din batausii activistului din Buzau. Cel de-al treilea, cerecetat sub control judiciar

Luni, 14 Iunie 2021, ora 21:502659 citiri
Arest preventiv pentru doi din batausii activistului din Buzau. Cel de-al treilea, cerecetat sub control judiciar
Mai multe echipaje de politie au fost trimise pentru a-i prinde pe agresori FOTO captura Youtube

Doi dintre cei trei agresori ai barbatului cunoscut ca "Activistul buzoian" au primit mandate de arestare preventiva pentru 30 de zile. Cel de-al treilea este cercetat sub control judiciar.

Potrivit Politiei Judetene Buzau, doi dintre agresorii buzoianului de 41 de ani au primit mandate de arestare preventiva pentru 30 de zile, iar cel de-al treilea va fi cercetat sub control judiciar pentru lovire sau alte violente, tulburarea ordinii si linistii publice si ultraj.

Trei barbati, cu varste intre 27 si 44 de ani, au agresat, sambata, un barbat care le-ar fi filmat gospodariile unde vindeau pasari. Barbatul de 41 de ani a scapat de furia celor trei fugind si sunand la 112. Un prim echipaj de Politie trimis la solicitarea victimei nu a reusit sa il protejeze pe acesta de furia agresorilor si cei trei nu au fost linistiti decat la sosirea mascatilor.

In acest caz, IGPR a trimis la Buzau Corpul de Control pentru a stabili daca politistii trimisi la locul agresiunii au actionat conform prevederilor legale.