Anghel Iordanescu are simptome de COVID-19. Fiica fostului selectionar, izolata impreuna cu tatal ei. "Initial se gandise ca poate a racit"

Duminica, 23 August 2020, ora 14:02
7193 citiri
Anghel Iordanescu are simptome de COVID-19. Fiica fostului selectionar, izolata impreuna cu tatal ei. "Initial se gandise ca poate a racit"
Imagini din 17 august, de la lansarea candidatilor PSD, Gabriela Firea, inconjurata de Petre Roman si Anghel Iordanescu FOTO Facebook/ Gabriela Firea

Fostul selectioner al Romaniei Anghel Iordanescu (70 de ani) este suspect de COVID-19. Fiul actualului candidat PSD la Consiliul General al Primariei Bucuresti a declarat ca tatal sau si-a facut analizele si acum asteapta rezultatul testului.

"Din fericire, nu pot sa confirm vestea asta. S-a simtit rau acum vreo 2-3 zile. Are gust, are miros, nu sunt semne clare, dar s-a simtit rau, in sensul ca l-a durut capul destul de tare si noaptea a facut si un pic de temperatura. A decis sa mearga si sa-si faca toate analizele. Asteptam raspunsul la toate analizele, este sub observatie, sub control, i-a luat sange, i-a facut si testul", a declarat Edi Iordanescu la Digisport.

Anghel Iordanescu se simte bine, insa el si fiica sa s-au autoizolat

"Mama a fost plecata ceva timp de acasa, a plecat cu fratele meu mai mic, au fost intr-un concediu. Tata a ramas in Bucuresti, urma sa plece impreuna, dar am preferat toti sa avem grija, sa fim precauti, iar ei stau separat fata de noi restul.

Ideea este ca in prima faza nu s-a gandit la asta. Ulterior s-a gandit sa elimine scenariul asta si a facut testul. Initial se gandise la alte lucruri, ca poate a racit. Sper sa fie totul ok si sa nu fie probleme", a declarat Edi Iordanescu, la Digi Sport Matinal.

Si Maria Iordanescu, fiica fostului selectionar, s-a autoizolat, dupa ce a manifestat simptome asemanatoare celor ale coronavirusului.

"M-am testat ieri (n.r. - 20 august) si nu am primit rezultatul. Nu am gust si miros, in rest ma simt foarte bine. Nu am facut febra, absolut nimic. Eu m-am autoizolat, la fel si tata. Incercam sa ii protejam pe cei din jur", a declarat Maria Iordanescu, conform GSP care citeaza Antenasport.

Pe 17 august, Anghel Iordanescu a fost prezent la evenimentul prin care Gabriela Firea isi anunta lista de consilieri pentru alegerile locale din septembrie. In aceeasi incapare s-au aflat nume importante din sportul romanesc, cum ar fi Dumitru Dragomir, Cornel Dinu, Daniel Pancu sau Elisabeta Lipa, alaturi de Gabriela Firea, primarul general al Capitalei.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Mihai Tudose, PSD: Noi am mai ieşit pe primul loc şi stăteam în gară şi ne-am uitat cum a trecut trenul
Mihai Tudose, PSD: Noi am mai ieşit pe primul loc şi stăteam în gară şi ne-am uitat cum a trecut trenul
Europarlamentarul Mihai Tudose a declarat sâmbătă că PSD a mai câştigat alegerile în trecut, dar Guvernul a fost format din partidele de pe locul "doi, trei şi un pic din cinci" şi...
Replică tăioasă pentru Piedone. Nicușor Dan a ieșit la atac: "Asta e singura luptă care contează!"
Replică tăioasă pentru Piedone. Nicușor Dan a ieșit la atac: "Asta e singura luptă care contează!"
Nicușor Dan este susținut la aceste alegeri de Dreapta Unită, formată din USR, FD și PMP. Edilul, care are de dus o luptă dificilă cu Cristian Popescu Piedone, a ieșit la atac, în cadrul...
#Anghel Iordanescu, #coronavirus, #maria iordanescu, #izolare, #lansare candidatura firea , #coronavirus