Cum și-a furat sistematic patronii o angajată la amanet. Metoda prin care le-a subtilizat peste 800.000 de lei în doi ani și jumătate

Joi, 25 Noiembrie 2021, ora 14:506383 citiri
Cum și-a furat sistematic patronii o angajată la amanet. Metoda prin care le-a subtilizat peste 800.000 de lei în doi ani și jumătate
Casa de amanet FOTO Hepta

Femeia a fost reținută de poliție și urmează ca magistrații să stabilească dacă va fi cercetată în stare de arest sau în libertate.

Poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice o acuză de delapidare, fals în înscrisuri sub semnătură privată şi fals informatic.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, subcomisarul Ramona Ciofu, a declarat, joi, că poliţiştii au efectuat, miercuri, două percheziţii domiciliare în urma cărora au fost găsite sume de bani, bijuterii şi înscrisuri.

"Din cercetări a reieşit că, în perioada aprilie 2019 - septembrie 2021, o femeie în vârstă de 47 de ani, din localitatea Piatra Şoimului, angajată a unei societăţi comerciale din Piatra-Neamţ, ar fi încheiat 104 contracte în care ar fi atestat că diverse persoane ar fi amanetat bunuri din aur, iar sumele de bani ce figurau a fi împrumutate de către persoanele în cauză le-ar fi fost înmânate, în fapt banii fiind însuşiţi de aceasta", a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ.

Valoarea totală a prejudiciului este de 833.895 lei.

Sursa:AGERPRES
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News