Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
Stiri > coronavirus
A   A   A

Angajat ISU Neamt, depistat pozitiv cu COVID-19

Angajat ISU Neamt, depistat pozitiv cu COVID-19
Foto: Pixabay
Un angajat al ISU Neamt a fost depistat pozitiv pentru COVID-19, el fiind plasat in carantina la domiciliu.

"Dupa primirea rezultatului care indica infectarea, s-a procedat la informarea structurilor ierarhice si a Directiei de Sanatate Publica, pentru dispunerea masurilor legale. Ulterior, au fost dispuse masuri pentru carantinarea acestora la domiciliu, cu mentinerea unui contact telefonic permanent, prin intermediul unor persoane desemnate din cadrul institutiei", a declarat, sambata, purtatorul de cuvant al ISU Neamt, sublocotenent Irina Popa.

Potrivit sursei citate, la nivelul tuturor structurilor din subordinea ISU Neamt au fost luate masuri pentru dezinfectia si igienizarea spatiilor, precum si a suprafetelor care sunt atinse frecvent.
"Manifestam o preocupare deosebita pentru protejarea personalului propriu, cu accent pe verificarea modului de respectare a procedurilor pentru cazurile cu suspiciune sau confirmate COVID-19, in ceea ce priveste echiparea corespunzatoare a personalului si decontaminarea dupa fiecare interventie, atat a personalului, cat si a tehnicii de interventie", a mai declarat purtatorul de cuvant.
Facebook ShareTweet
 Sambata, 01 August 2020, ora 16:56

 Articol citit de 516 ori

Citeste si: