Andreea Paul: Sa te declari azi surprinsa, tu primarie de capitala si de sector, ca ditamai clubul Bamboo n-avea autorizatie = incompetenta crasa!

Sambata, 21 Ianuarie 2017, ora 13:19 17234 citiri
Foto: Facebook/ISU Bucuresti-Ilfov

Fostul deputat Andreea Paul trage niste concluzii contondente despre autoritatile din Bucuresti, dupa ce s-a aflat ca celebrul club Bamboo, mistuit de flacari, ramanea deschis bine mersi fara sa aiba autorizatie de functionare sau de securitate la incendiu.

"Greselile se repeta cu nonsalanta si ignoranta publica risca sa ne ucida in continuare tinerii. Vorbe multe, fapte ioc! Dupa drama de la Colectiv am asistat la o agresiune fara precedent a institutiilor publice impotriva agentilor economici: controale, amenzi, locatii inchise sau mutate etc., in buna masura cei mai corecti de pe piata, si au ramas nederanjate cele fara autorizatii de functionare. Sa te declari azi surprinsa, tu primarie de capitala si de sector, ca ditamai clubul Bamboo nu avea autorizatie = incompetenta crasa! Nerusinare! Somnul ratiunii! Moartea bunului simt!", scrie pe Facebook Andreea Paul.

Un incendiu puternic a izbucnit, sambata dimineata, la clubul Bamboo din Capitala. Cladirea s-a prabusit, iar focul inca arde. 41 de victime au fost duse la diverse spitale din Bucuresti. Nu se stie inca daca nu cumva mai exista oameni prinsi in interior si nici cauzele care au dus la izbucnirea focului.

Urmareste LIVE desfasurarea evenimentelor de la Bamboo

Primarul si viceprimarul Sectorului 2 au dezvaluit ca Bamboo nu avea autorizatie de functionare ca unitate de alimentatie publica. Si-a depus dosarul, dar i-a fost respins ca incomplet, iar in noiembrie a fost si amendat.

In plus, Bamboo nu avea nici autorizatie de securitate la incendiu, iar ISU l-a amendat de 5 ori.

Totusi, clubul ramanea deschis si dadea petreceri seara de seara.

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, sustine ca, "in cazul in care un club nu are autorizatie de functionare de la sectorul pe raza caruia se afla, asa cum prevede legea, trebuie inchis. Numai asa va intelege toata lumea ca legile trebuie respectate de toti si ca nu se joaca nimeni cu vietile oamenilor".

B.B.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News