Anchetatorii i-au găsit pe părinții fetiței omorâte la Arad. Tatăl a fost adus la audieri

Luni, 01 Noiembrie 2021, ora 23:15 8339 citiri
Firul de păr găsit în pumnul închis al fetiței nu pare a fi al ei FOTO Arad Online

Anchetatorii arădeni i-au identificat pe părinții fetiței ucise. Tatăl vitreg al fetiței a fost chemat la audieri în seara zilei de luni, 1 noiembrie.

După audierea tatălui urmează să răspundă întrebărilor și mama fetiței ucise. Se pare că cei doi mai au un copil, un băiat.

“Victima omorului găsită în 30.10.2021 în Arad, cartierul Bujac, pe o stradă lăturalnică, lângă cimitir, victima avea aproximativ 5-6 ani şi 1,10-1,20 m înălţime, ochi căprui, păr şaten aproximativ 25 cm, decesul survenind în urmă cu 1-2 zile înainte de data găsirii cadavrului”, informează Parchetul de pe langa Tribunalul Arad.

Anchetatorii spun că firul de păr găsit în pumnul închis al fetiței nu pare a fi al ei. Acesta va fi analizat. Medicul legist a stabilit că decesul fetei a survenit cu 24-48 de ore anterior găsirii cadavrului, relatează Arad Online.

“Depozit subunghial de la ambele mâini cât şi laba piciorului drept; un fir de păr de cca. 22 cm, identificat în pumnul închis al mâinii drepte; articolele de îmbrăcăminte, parţial afectate de foc; elastic pentru prinderea părului; piese osoase carbonizate, cât şi material carbonizat aflat sub cadavru, toate acestea fiind descrise în procesul-verbal întocmit cu ocazia cercetării la faţa locului. Urmează a fi dispuse expertize complexe genetice-judiciare, fizico-chimice, toxicologice”, arată raportul criminaliștilor.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News