UPDATE SRI: Amenintarea cu bomba de la Scoala Americana nu se confirma

Marti, 02 Martie 2021, ora 19:13
3541 citiri
UPDATE SRI: Amenintarea cu bomba de la Scoala Americana nu se confirma
Echipe ale politiei si SRI au sosit la fata locului/Foto: Scoala Americana din Capitala

Echipele Politiei Romane si specialistii pirotehnisti din cadrul Serviciului Roman de Informatii fac verificari marti, 2 martie, la Scoala Americana din Capitala, unde s-a primit o amenintare cu bomba.

UPDATE 19:15: Amenintarea cu bomba de la Scoala Americana nu se confirma, a anuntat marti Serviciul Roman de Informatii.

"Controlul pirotehnic s-a incheiat. Amenintarea nu se confirma", a precizat SRI.

"In urma unui email prin care s-a primit o amenintare cu bomba, Scoala Americana a alertat autoritatile. Echipele Politiei Romane si specialistii pirotehnisti din cadrul Serviciului Roman de Informatii au ajuns la fata locului, au demarat procedurile specifice si se iau masurile necesare de verificare in astfel de situatii", informeaza SRI.

"La data de 02 martie a.c., in jurul orelor 15:00 politistii din Voluntari au fost sesizati cu privire la faptul ca la American School of Bucharest ar putea exista un dispozitiv exploziv.

In acest context s-a relationat cu echipa pirotehnica din cadrul Serviciului Roman de Informatii si s-a creat un perimetru de siguranta pentru a fi evacuate persoanele din scoala. De asemenea traficul in zona a fost restrictionat.

In continuare se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de santaj, sub coordonarea procurorului de la Parchetul de pe langa Judecatoria Buftea", a transmis si Politia Romana.

David Popovici s-a lăsat de școală la 19 ani. Care e motivul
David Popovici s-a lăsat de școală la 19 ani. Care e motivul
Înotătorul român David Popovici (19 ani) a luat o decizie radicală privitoare la studiile sale, renunțând la facultate după mai puțin de un an. Conform Fanatik.ro, David Popovici și-a...
Marcel Ciolacu, după ce a scos Buzăul din Moldova: ”Sunt român, mama era din Tecuci...”
Marcel Ciolacu, după ce a scos Buzăul din Moldova: ”Sunt român, mama era din Tecuci...”
Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a revenit cu precizări după ce a declarat că ”Buzăul nu e în Moldova”. Afirmația a fost făcută în legătură cu autostrada care va lega Moldova de...
#amenintare cu bomba, #Scoala Americana Bucuresti, #scoala, #SRI , #sri