Dialogul unei polițiste cu un șofer prins cu viteză: "Îmi pare rău de bugetul dumneavoastră. Nu vi s-au dat flash-uri?" VIDEO

Joi, 14 Octombrie 2021, ora 11:255729 citiri
Dialogul unei polițiste cu un șofer prins cu viteză: "Îmi pare rău de bugetul dumneavoastră. Nu vi s-au dat flash-uri?" VIDEO
Șoferul român în dialog cu polițista FOTO captură video

Un şofer român a fost oprit de o poliţistă, în urmă cu câteva zile, după ce aceasta l-a surprins că a depășit viteza legală.

Polițista l-a prins cu radarul la o viteză de 73 km/h în localitate şi, după ce i-a verificat documentele, a venit să-l anunţe pe şofer despre viteză și amendape care o are de plătit, dar și să-l întrebe dacă are vreo menţiune pentru procesul verbal.

În filmarea care a surprins discuția dintre cei doi, postată pe TikTok, șoferul a ținut să precizeze doar că îi pare rău, iar poliţista i-a spus, la rândul ei, că și ei îi pare rău de "bugetul şoferului".

Poliţista i-a mărturisit şoferului că i se pare pare chiar ciudat că acesta a venit cu asemenea viteză şi s-a lăsat prins de radar, având în vedere că ea stătea de o oră acolo şi deja toţi şoferii știau despre prezența radarului: " Nu vi s-au dat flash-uri?", l-a întrebat aceasta.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News
Comentarii
Nonpolitikon
rank 5
Ba i s-au dat, dar a crezut că-s de la vreun polițist de circulație