Ce amendă a primit o femeie care a rămas cu bolidul înfipt în nisip, pe plaja Modern

Duminica, 28 Noiembrie 2021, ora 23:586503 citiri
Ce amendă a primit o femeie care a rămas cu bolidul înfipt în nisip, pe plaja Modern
Accesul autovehiculelor este interzis pe plajă FOTO Facebook/ Primăria Constanța

O femeie care a vrut să admire marea, dar fără să facă un drum prea lung pe jos până la apă a rămas cu mașina pe care o conducea blocată în nisip.

Accesul autovehiculelor pe plajă este interzis, astfel că polițiștii sosiți la fața locului au sancționat-o pe șoferiță cu o amendă consistentă.

"Astăzi (28 noiembrie - n.r.), ca urmare a unui apel telefonic primit la dispeceratul Direcției Generale Poliția Locală, un echipaj de polițiști locali a fost direcționat pe plaja Modern, unde se afla un autovehicul blocat în nisip.

În urma verificărilor, proprietara autovehiculului a fost sancționată cu amendă în valoare 10.290 lei de polițiștii locali cu atribuții în domeniul circulație pe drumurile publice pentru nerespectarea prevederilor OUG 19/2006 și OUG 195/2002.

Reamintim faptul că accesul autovehiculelor este interzis pe plajă, iar polițiștii locali vor sancționa pe oricine încalcă prevederile legale în vigoare.

În continuare, facem apel la spiritul civic al cetățenilor pe care îi rugăm să apeleze Dispeceratul Direcției Generale Poliția Locală Constanța, la numerele de telefon 0241.484.205 și 0341.922, de fiecare dată când sesizează conducători auto care încalcă prevederile legale", se arată în comunicatul Primăriei Constanța.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News