Alina Ghica, judecatorul care a blocat la Inalta Curte cererea lui Liviu Dragnea, candideaza pentru un post la Inspectia Judiciara

Marti, 17 Noiembrie 2020, ora 08:47 22259 citiri
Judecatoarea Alina Ghica FOTO Hepta

Fosta sefa a CSM, judecatoarea Alina Ghica, in prezent vicepresedinte cu delegatie al Curtii de Apel Bucuresti, candideaza pentru un post de inspector in cadrul Inspectiei Judiciare-Directia de Inspectie pentru judecatori. In paralel, magistratul si-a depus candidatura si pentru un post de judecator la Inalta Curte.

Fosta sefa a CSM, Alina Ghica a dat in 2018 doua decizii extrem de mediatizate: a suspendat completurile de 5 judecatori de la Inalta Curte, intr-un proces deschis de Liviu Dragnea, si a anulat o parte din corectiile financiare impuse de OLAF in afacerea Tel Drum. Corectia dispusa de Oficiul de Lupta Antifrauda in dosarul Tel Drum, care se ridica la 100% din fondurile europene accesate, a fost anulata de un complet de judecata din care face parte judecatoarea Alina Ghica.

Concursul declansat de Inspectia Judiciara in data de 22 septembrie 2020 vizeaza ocuparea a 11 posturi de inspectori judiciari, dintre care patru posturi la Directia de Inspectie pentru judecatori si sapte posturi la Directia de Inspectie pentru procurori.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Comentarii
Stan
rank 5
Mă uit la poză: una sinistră, parcă ieșită dintr-un film de groază..
programmer2
rank 1
Voi media Secu ...acesta parasuta ...ati facut-o albie de porci :)?