Alertă falsă la UPU Suceava. S-a simțit miros de fum într-un salon. Pompierii nu au găsit nimic

Vineri, 15 Octombrie 2021, ora 18:06 1112 citiri
Urgența Spitalului din Suceava

Pompierii din Suceava au fost sesizaţi vineri după-amiază despre faptul că la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean se simte miros de fum. Au fost trimise mai multe autospeciale, iar cinci pacienţi au fost evacuaţi.

Potrivit Inspectorarului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Suceava, dispeceratul pompierilor militari a fost anunţat, în jurul orei 17.00, că se simte miros de fum într-un salon (camera de resuscitare) din Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Suceava. Sesizarea a fost făcută de personalul de la UPU.

Ca urmare, acolo s-au deplasat patru autospeciale cu apă şi spumă, o autoscară mecanică, o autospecială pentru descarcerare şi două ambulanţe SMURD (TIM şi B2).

"La faţa locului, nu s-a identificat nicio sursă de fum. Împreună cu personalul tehnic responsabil de pe locul de muncă, pompierii militari au evacuat cinci pacienţi din zona respectivă. Ulterior, au monitorizat spaţiul şi instalaţiile electrice şi de oxigen, fără să fie identificate probleme.

Pompierii au instruit personalul tehnic responsabil de pe locul de muncă, iar acesta va monitoriza îndeaproape zona respectivă, pentru a preîntâmpina eventuale situaţii de urgenţă", a transmis ISU Suceava.

Conform sursei citate, este posibil ca mirosul să fi fost "de la emanaţia ambulanţelor, care erau în număr mare în acel moment pe rampa UPU".

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News