Criminalul care a ucis un afgan, arestat in lipsa. Cum se face politia de ras

Duminica, 01 August 2021, ora 09:352896 citiri
Criminalul care a ucis un afgan, arestat in lipsa. Cum se face politia de ras
Momentul atacului a fost surpins de camerele video

Migrantul afgan acuzat ca a ucis un compatriot si a ranit un altul, in zona Garii de Nord din Timisoara, este de negasit. Procurorii l-au arestat in lipsa. Incidentul s-a petrecut pe 19 aprilie.

Parchetul de pe langa Tribunalul Timis anunta joi, 29 aprilie, ca a dispus punerea in miscare a actiunii penale, in lipsa, fata de A.F., pentru omor si tentativa de omor. Incidentul a avut loc in 19 aprilie, iar de atunci Politia nu a fost in stare sa-l prinda pe criminal.

Momentul in care este ucis un cetatean afgan la Timisoara. Atacatorul nu a fost identificat de Politie VIDEO

Cetatean afgan, in timp ce mergea alaturi de alti trei migranti afgani pe bulevardul Republicii din Timisoara, ar fi aplicat, in spate, victimei I.A.J., la randul sau migrant, o lovitura cu un cutit, producandu-i o plaga injunghiata penetranta, soldata cu hemoragie, leziune traumatica grava ce a condus la decesul victimei, in scurt timp, la spital.

In prealabil, in acelasi context, A.F. a injunghiat si un alt migrant, pe K.N., acesta ajungand in stare grava la spital.

A.F. a fugit si s-a ascuns, iar pana la acest moment nu s-a reusit prinderea sa, astfel ca procurorii din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Timis au sesizat judecatorul de drepturi si libertati din cadrul Tribunalului Timis, cu propunere de luare a masurii arestarii preventive fata de el, in lipsa.

Judecatorul de drepturi si libertati din cadrul Tribunalului Timis a admis cererea procurorilor din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Timis si a dispus emiterea unui mandat de arestare preventiva pe numele inculpatul A.F., in lipsa sa, pentru o perioada de 30 de zile, de la data punerii in executare a mandatului.

Unul dintre cei mai sadici criminali romani se considera reabilitat si cere eliberarea. Barbatul a ucis o eleva de 17 ani si i-a transat cadavrul


In imaginile surprinse de o camera de supraveghere se vede cum 3 barbati de origine afgana se intersecteaza pe strada cu un grup mai mare de migranti. La un moment dat, unul dintre indivizi sare la bataie, iar cele doua victime alearga printre blocuri. Agresorii i-au ajuns din urma si i-au injunghiat.