Un român fără certificat COVID a anunțat la 112 prezența unui bagaj suspect după ce nu a fost lăsat să urce în avion

Miercuri, 29 Septembrie 2021, ora 17:284063 citiri
Un român fără certificat COVID a anunțat la 112 prezența unui bagaj suspect după ce nu a fost lăsat să urce în avion
Incident pe aeroportul din Suceava FOTO Obiectiv de Suceava

Un bărbat din judeţul Suceava a sunat la 112 şi a anunaţat prezenţa unui pachet suspect în aeroport. Anterior, nu a fost lăsat să urce la bordul unei aeronave care zbura către Dortmund pentru că nu a prezentat certificatul verde, scrie publicația locală Obiectiv de Suceava.

Un bărbat care nu avea certificatul verde COVID și căruia i-a fost refuzată îmbarcarea în avion a sunat miercuri dimineață la 112 și a spus că în aeronava care urma să plece de pe Aeroportul Suceava către Dortmund ar fi un bagaj suspect. Avionul WizzAir care urma să decoleze către Dortmund la ora 9.55 a fost imediat oprit la sol.

Au fost alertate SRI, structurile de securitate, ISU și autoritățile Aeroportului. În urma verificărilor, avionului i s-a permis să decoleze, zborul înregistrând la aterizare o întârziere de doar câteva minute.

Conform oficialilor de la Aeroport, bărbatul nu a putut prezenta nici certificat de vaccinare, nici rezultatul unui test negativ și ar fi sunat să reclame prezența unui bagaj suspect în avion.

Surse neoficiale susţin că individul ar fi vrut să câştige timp ca să-şi facă un test COVID şi pentru asta a sunat la 112 şi a anunţat că la bordul aeronavei ar exista un pachet suspect. Chiar şi aşa, aeronava a decolat conform programului, la 9.55. În avion erau 141 de pasageri. Bărbatul care a sunat la 112 a rămas la sol, fapta lui făcând acum obiectul unei anchete penale.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News